Chaos & onrust

Het was warm & rumoerig in de grote ruimte. De jonge obers liepen behendig tussen alle gasten door. Ietwat verloren stond ik aan een statafel om me heen te kijken. Een vage kennis liep op me af.

Lees meer »

Een modderige boel & afronden

Het is december 2017. Met een enkele druk op de bestelknop werp ik mezelf in een compleet nieuw avontuur. Met het betalen van het - voor mij - astronomisch hoge bedrag weet ik dat ik een nieuwe fase inluid.

Lees meer »

De kracht van energiewerk

De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in energetisch werk. Met de 2-jarige beroepsopleiding intuïtieve ontwikkeling & healing heb ik mijn fundament versterkt & nieuwe tools eigen gemaakt. Essentieel om een veilige & sacred ruimte te creëren waarin verandering & heling kan plaatsvinden. Een verdieping op Reiki, de Japanse methode die ik inmiddels ruim 17 jaar beoefen. Een waardevolle aanvulling op coaching & counseling trajecten. Aards & spiritueel. Voelen & denken. Zijn & doen.

Lees meer »

De brug tussen oud & nieuw

Al een tijdje voel ik de roep van iets nieuws. Iets dat ik met mijn hoofd nog niet helder krijg maar al wel helder voel. Een liefdevolle & sterk trekkende kracht voorwaarts. 

Lees meer »

Vergroot de kans op vergoeding van je coachtraject

Wanneer je tijdelijk vastloopt in je werk, kan coaching een goede manier zijn om daar weer uit te komen. Een coach helpt je te ontdekken welk werk past bij jouw unieke talenten en drijfveren. Of hoe je beter omgaat met werkdruk en stress. Ook kan een coach ondersteunen wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een conflict, of het gevoel hebt dat je inspanningen niet worden gezien op het werk.

Lees meer »

Wel of geen vergoeding?

Een terugkerend onderwerp van gesprek onder mijn collega's. En misschien ook wel iets waar jij op let tijdens het zoeken naar hulp.  Wanneer je als mens even vastloopt & daar met professionele hulp snel weer uit wilt. Is het dan voor jou belangrijk dat je voor die hulp een vergoeding van je zorgverzekering krijgt.

Lees meer »

In onzekere tijden begint je criticus harder te schreeuwen...

De innerlijke criticus, dat stemmetje van binnen, dat jou beoordeelt, veroordeelt, aanvalt, onderuithaalt of afkeurt. We hebben die stem allemaal, in meer of mindere mate. Een product van onze opvoeding en conditionering. In tijden van onzekerheid zoals in een overgangsfase in je persoonlijke leven of zoals nu in onze samenleving gaat de volumeknop van die stem omhoog.

Lees meer »

Afstand creëert helderheid

De zomervakantie is voorbij. Ook hier is het ritme van school & werk weer begonnen. En dat is best even wennen. Wekkers, afspraken, schooltassen, lunchtrommels & informatie avonden… Voordat je het weet weer in het dagelijks leven gezogen. Alle mooie inzichten & aha momenten van de vakantie naar de achtergrond verdwenen. 

Lees meer »

Zomerenergie

Nu de zomer is gestart kunnen we gaan genieten van de warmte. Al lijkt die nu even uit te blijven... de lange avonden en de overvloed in de natuur zijn er wel. En misschien ook wel een fijne vakantie in het verschiet...

Lees meer »