Reiki Therapie bij stress, spanning & levensvragen

Wat is Reiki Therapie?

Reiki is een van oorsprong Japanse vorm van energetische therapie. Een methode om energie door te geven middels hand oplegging. Het werkt helend op lichamelijk, mentaal & spiritueel niveau. Een zachte & doeltreffende manier om met stress & spanningen om te gaan en het leven te verdiepen. Ook kan Reiki therapie toegepast worden om fysieke klachten om te buigen naar een beter algemeen welzijn en functioneren.

Hoe werkt een Reiki behandeling?

Bij een Reiki behandeling in de praktijk op Ijburg lig je aangekleed op een behandeltafel. Door middel van zachte aanraking op of boven specifieke plekken van het lichaam wordt universele levensenergie doorgeven door de Reiki practitioner. Dit zet jouw zelf-helend vermogen in beweging en werkt precies daar waar nodig. 

Afhankelijk van waar je aan wilt werken ontvang je na je eerste sessie een behandeladvies. Het is vaak fijn om te starten met een aantal sessies achter elkaar. Daarna kun je als onderhoud wat langer tussen de behandelingen houden & eventueel overbruggen met afstandsbehandelingen. Daarbij gaat het er om waar jij je goed bij voelt.

"Ik vond het een fijne ervaring. Mooie en rustige omgeving en heel ontspannenJouw kracht is dat je mensen ook gelijk op hun gemak stelt, dat is heel fijn. Reiki was een nieuwe ervaring voor me, maar ik kon me er goed aan overgeven. Ik voelde me gisteren prima, energiek en heb als een blok geslapen de afgelopen 2 nachten." Stijntje, 47 jaar, personal trainer

Hoe kies je de juiste Reiki Therapeut?

Naast dat het belangrijk is dat je passende therapie of begeleiding kiest, is het het net zo belangrijk om de voor jou juiste therapeut te kiezen. Het hebben van een klik & je op je gemak voelen zijn daarin misschien wel de belangrijkste graadmeters.

Ervaring & beroepsopleiding

Daarnaast is het natuurlijk fijn te weten dat de therapeut die je kiest ruime ervaring heeft in energetisch werk. Het kan prettig zijn te weten dat hij of zij een gedegen beroepsopleiding heeft gevolgd en aangesloten is bij een beroepsvereniging. Zo weet je zeker dat je kiest voor een professionele therapeut die zorgvuldig omgaat met jou & je energie.

De juist Reiki Therapeut kiezen

Als erkend Reiki Therapeut (RP) ben ik tussen 2006 en 2008 opgeleid en ingewijd door Sunny Nederlof & Bas Buis van het Nederlof Centrum in de directe lijn van Mikao Usui, de grondlegger van Reiki. Sindsdien beoefen ik Reiki volgens het Usui Shiki Ryoho systeem en ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie Reiki Ryoho.

Daarnaast volgde ik in de afgelopen jaren diverse bijscholingen in energiewerk, coaching & counseling. En leerde van eigen ervaring & levensinitiaties. Op dit moment verdiep ik mijn kennis, vaardigheden & ervaring in het 3e jaar van de beroepsopleiding intuïtieve ontwikkeling. Deze NRTO & CRKBO geregistreerde opleiding bij Mens & Intuïtie is gebaseerd op het werk van Linda Keen Zo zorg ik steeds voor een blijvend stevig fundament om jou de ruimte te bieden voor heling & groei. 

"Each and every being has an innate ability to heal."

- Mikao Usui - Founder of Usui Reiki Ryoho

Reiki behandeling op afstand

Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen terwijl je ontspannen zit of ligt in je eigen huis of op je werk. Op een afgesproken tijdstip ontvang je afgestemde energie. 

Waarom Reiki op afstand kan werken heeft alles te maken met dat wij als mens tijd en ruimte ervaren maar dat deze dimensies op een ander niveau niet bestaan. 

Moeilijk te omvatten met ons denken maar niet per sé zweverig. Een wetenschapper als Einstein had daar al zo zijn ideeën over….

Idealiter kom je eerst een keer in de praktijk. Is dit niet mogelijk voor je dan kunnen we ook direct op afstand samenwerken.

Eerst even kennismaken of overleggen voordat je komt?

Misschien vind je het nog spannend omdat je mij of Reiki nog niet kent of wil je eerst even overleggen wat voor jou persoonlijk past. Plan hieronder dan een gratis (digitale) kennismaking of stuur me een berichtje

Reiki behandeling op Ijburg

De behandeling vindt plaats in praktijk Ijburg Centraal en duurt ongeveer een uur. Je investering is €85 inclusief btw per sessie. Reken voor de 1e sessie op ongeveer 75 minuten inclusief een korte intake. Aan het einde van de 1e sessie ontvang je een behandeladvies. Bij afname van een traject geldt een korting op de losse sessie prijs.

Reiki

Reiki afstandsbehandeling

Reiki op afstand ontvangen terwijl je ontspannen zit of ligt in je eigen huis of op je werk? Op een afgesproken tijdstip stem ik me op jou af en stuur je Reiki. Jouw investering is €45  inclusief btw per sessie van 30 minuten. Idealiter kom je eerst een keer in de praktijk. Is dit niet mogelijk dan kunnen we ook direct op afstand werken. Bij afname van een traject geldt een korting op de losse sessie prijs.