Reiki Therapie

Wat is Reiki?

Reiki is een van oorsprong Japanse methode om energie door te geven middels de handen. Het werkt helend op lichamelijk, mentaal & spiritueel niveau. Een zachte & doeltreffende manier om met stress om te gaan en het leven te verdiepen. Ook kan Reiki toegepast worden om fysieke klachten om te buigen naar een beter algemeen welzijn en functioneren.

Bij een Reiki behandeling lig je aangekleed op een behandeltafel. Door middel van zachte aanraking (handoplegging) op vastgestelde plekken van het lichaam wordt Reiki (universele levensenergie) doorgeven. Het zet jouw zelf-helend vermogen in beweging en werkt precies daar waar nodig. 

Afhankelijk van waar je aan wilt werken ontvang je na je sessie een behandeladvies. Het is vaak fijn om te starten met een aantal sessies achter elkaar. Daarna kun je als onderhoud wat langer tussen de behandelingen houden. Daarbij gaat het er om waar jij je goed bij voelt.

Behandeling op afstand

Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen terwijl je ontspannen zit of ligt in je eigen huis of op je werk. Op een afgesproken tijdstip stem ik dan op jou af en stuur je de energie. Waarom Reiki op afstand kan werken heeft alles te maken met dat wij als mens tijd en ruimte ervaren maar dat deze dimensies op een ander niveau niet bestaan. Moeilijk te omvatten met ons denken maar niet per sé zweverig. Een wetenschapper als Einstein had daar al zo zijn ideeën over….

Als erkend Reiki Therapeut (RP) ben ik tussen 2006 en 2008 getraind en ingewijd door Sunny Nederlof & Bas Buis in de directe lijn van Mikao Usui. Sindsdien beoefen ik Reiki volgens het Usui Shiki Ryoho systeem en ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie Reiki Ryoho.

"Each and every being has an innate ability to heal."

- Mikao Usui - Founder of Usui Reiki Ryoho

Reiki

Reiki behandeling

De behandeling vind plaats in de praktijk op Ijburg en duurt ongeveer een uur. Jouw investering is €75 inclusief btw per sessie. Reken voor de 1e sessie op ongeveer 75 minuten inclusief een korte intake. Aan het einde van de 1e sessie ontvang je een behandeladvies. Bij afname van een traject van minimaal 3 sessies geldt een korting van 15% op de losse sessie prijs.

Reiki afstandsbehandeling

Reiki op afstand ontvangen terwijl je ontspannen zit of ligt in je eigen huis of op je werk? Op een afgesproken tijdstip stem ik op jou af en stuur je Reiki. Jouw investering is €25  inclusief btw per sessie van 20 minuten. Idealiter kom je eerst een keer in de praktijk. Is dit niet mogelijk dan kunnen we ook direct op afstand werken. Aan het einde van de 1e sessie ontvang je een behandeladvies op basis van je vraag of wens. Bij afname van een traject van minimaal 3 sessies geldt een korting van 15% op de losse sessie prijs.