• Holistische aanpak
  • Kortdurende trajecten
  • NOBCO geaccrediteerd

Ben je Klaar voor echte verandering?

Wil je iets wezenlijks veranderen?

Mag het NU echt gaan gebeuren?

En wil je dat op een liefdevolle, doeltreffende & duurzame manier doen?

Dan ben je hier op de juiste plek.

SoulCharge 1:1 Coaching

Mijn aanpak is integratief, ook wel holistisch of integraal genoemd. Geen 'one size fits all' of magische methode. Aards & spiritueel. Voelen & denken. Zijn & doen. 

In een intake kijken we samen naar jouw probleem of vraag, wat je wilt en wat er voor jou nodig is om daar te komen. Jij bent immers de expert in jou. Ik begeleid je om weer toegang te krijgen tot jouw volle potentieel. En het ook in te zetten.

Daarbij put ik uit 20+ jaar bedrijfsleven, 15+ jaar reiki, diverse persoonlijk leiderschap trajecten, rijke levenservaring en een post-HBO opleiding integratieve coaching & counseling. 

In de begeleiding werk ik volgens het integratieve gedachtegoed en laat me o.a. inspireren door Carl Jung, Byron Katie, NLP, familieopstellingen en de 5 Reiki principes. Om jou de beste ondersteuning mogelijk te bieden school ik me steeds bij in de laatste verander inzichten & houd ik mezelf scherp als lid van de Nederlandse orde voor beroepscoaches.

SoulCharge Retreats

Liever de kracht van samen ervaren? Of deep dive in een specifiek thema? Regelmatig organiseer ik samen met collega therapeuten en coaches korte en langere retreats. Ideaal als je de kracht van een groep wilt ervaren.