• Holistische aanpak
  • Kortdurende trajecten
  • NOBCO geaccrediteerd

SoulCharge 1:1 Coaching & Counseling

In een intake kijken we samen naar jouw probleem of vraag, wat je wilt en wat er voor jou nodig is om daar te komen. Jij bent immers de expert in jou. Ik begeleid je om weer toegang te krijgen tot jouw volle potentieel. En het ook blijvend in te zetten.

Mijn aanpak is integratief. Geen 'one size fits all' of magische methode. Aards & spiritueel. Voelen & denken. Zijn & doen. 

Daarbij put ik uit 20+ jaar bedrijfsleven, persoonlijk leiderschap trajecten, energiewerk, rijke levenservaring en een post-HBO/WO opleiding coaching & counseling. In de begeleiding werk ik volgens het integratieve gedachtegoed en laat me o.a. inspireren door de natuur, Jung, Byron Katie, systemisch werk, TA, NLP, Mindfulness, Yoga & vele andere methodieken en stromingen in een aanpak op maat voor jou. Om je steeds de beste ondersteuning mogelijk te bieden school ik me steeds bij in de nieuwste inzichten. Daarnaast houd ik mezelf scherp als lid van de Nederlandse orde voor beroepscoaches en diverse intervisie & supervisie vormen.

"To heal from the inside out is the key" - Wynonna Judd

Integratieve coaching is zowel praktisch als diepgaand. We kijken waar je nu staat, waar je precies tegenaan loopt en hoe je het anders wilt. Een aanpak op maat met aandacht voor jouw persoonlijke beleving. Je onderzoekt je emoties, gevoelens, gedachtes en ervaringen - in het hier en nu. Je pakt de symptomen & de oorzaak van je vastlopen aan. En je gaat je inzichten in je dagelijks leven integreren voor blijvende verandering. Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen. De antwoorden en oplossingen bevinden zich namelijk al in jou. Ik help je om blokkades uit de weg te ruimen om weer toegang te krijgen tot jouw eigen wijsheid & volle potentieel. Zodat jij je weer kunt voelen zoals je wilt en doen wat je wilt.

Wat cliënten in mij waarderen is mijn warme uitstraling, professionaliteit, rust, geduld & betrokkenheid.

SoulCharge Intensief traject

In dit 3 maanden durende intensieve traject op maat ga je voor diepe & blijvende verandering. In 6 coach gesprekken ga je aan de slag met jouw thema en je doel. Je pakt je belemmerende overtuigingen bij de wortel aan en transformeert ze. 

Weten of dit traject iets voor jou is? Plan direct gratis & vrijblijvend jouw kennismakingsgesprek.

Meer weten over mijn aanpak? Check hier voor meer informatie over integratieve coaching & counseling.

SoulCharge Maatwerk traject

Een traject op maat. In de intake kijken we samen naar jouw vraag en bepalen wat er nodig is om je doel te behalen. Een gemiddeld traject bestaat uit 4-8 sessies. 

Weten of coaching met mij iets voor jou is? Plan direct gratis & vrijblijvend jouw kennismakingsgesprek.

Meer weten over mijn aanpak? Check hier voor meer informatie over integratieve coaching & counseling.