SoulCharge 1:1 coaching

In een intake kijken we samen naar jouw probleem of vraag, wat je wilt en wat er voor jou nodig is om daar te komen. Jij bent de expert in jou. Met liefde begeleid ik je om weer toegang te krijgen tot je eigen wijsheid & volle potentieel. En het ook blijvend in te zetten. Mijn aanpak is integratief. Geen 'one size fits all' of magische methode. Aards & spiritueel. Voelen & denken. Zijn & doen. 

Daarbij put ik - naast een post-HBO/WO beroepsopleiding coaching & counseling &  rijke levenservaring - uit meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, persoonlijk leiderschap programma's en meer dan 15 jaar energiewerk. 

In begeleiding werk ik volgens het integratieve gedachtegoed. Daarin laat ik me inspireren door de kracht van de natuur, oude wijsheden, het werk van Carl Jung & Bert Hellinger. En zet ik o.a. systemisch werk, Human Design, TA, NLP, ACT, Mindfulness, Yoga & vele andere methodieken en stromingen in.

Om je steeds de beste ondersteuning te bieden school ik me continue bij in de nieuwste inzichten. Ook houd ik mezelf scherp als lid van de Nederlandse orde voor beroepscoaches, de Reiki Ryoho Foundation en diverse intervisie & supervisie vormen.

"To heal from the inside out is the key" - Wynonna Judd

Integratieve coaching is zowel praktisch als diepgaand. We kijken waar je nu staat, waar je precies tegenaan loopt en hoe je het anders wilt. Een aanpak op maat met aandacht voor jouw persoonlijke beleving.

Je onderzoekt je emoties, gevoelens, gedachtes en ervaringen - in het hier en nu. Je pakt de symptomen & de oorzaak van je vastlopen aan. En je gaat je inzichten in je dagelijks leven integreren voor blijvende verandering.

Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen. De antwoorden en oplossingen bevinden zich namelijk al in jou. Ik help je om blokkades uit de weg te ruimen om weer toegang te krijgen tot jouw eigen wijsheid & volle potentieel. Zodat jij weer kunt voelen en doen wat je graag wilt.

Wat klanten in mij waarderen is mijn warme uitstraling, professionaliteit, rust, geduld & betrokkenheid. Uitgebreide klantervaringen kun je hier lezen. 

Een traject op maat voor jou

Na een intake ontvang je van mij een voorstel voor een traject.

Waarom een traject? Verandering is een proces. Niet langer helpende patronen & overtuigingen hebben jaren kunnen inslijten. Duurzame verandering vergt tijd & commitment. There is no quick fix. Ook al wordt deze boodschap wel veel verkocht. Maar zeg eens eerlijk dan zou iedereen dit al lang gedaan hebben, toch?

Het hoeft ook geen oneindig lang traject te zijn. ​Gemiddeld duurt een SoulCharge traject tussen de 3 en 8 sessies. Mijn ervaring is dat je het met een traject ook echt aangaat. Je hebt een afspraak, een soul commitment gemaakt. No excuses. No escapes. Je wilt het nu echt. Je doet het nu echt. Op jouw manier & tempo.

Ben je klaar voor werkelijke verandering? Hier vind je verschillende manieren om samen te werken. 

Heb je al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan of al eerder een SoulCharge traject doorlopen? Loop je rond met een enkelvoudige vraag of een verlangen waar je helderheid op wilt? Dan is een verhelder sessie misschien iets voor jou. Hier vind je meer informatie & kun je hem eenvoudig inboeken.

Liever eerst even (online) kennismaken en kijken wat een samenwerking jou kan brengen? Dat kan in een gratis zoom gesprek.