Hallo, mijn naam is Nathalie

Gecertificeerd Coach, Counselor & Reiki therapeut

Voel jij het ook? De verandering die ingezet is?

Van een overmatig door onze ratio gestuurde maatschappij naar een door hart & ziel gedragen maatschappij. Met ruimte voor zachtheid, authenticiteit & intuïtie.

Een verandering die vooral eerst in onszelf plaatsvindt. Waarin we onze blik van buiten naar binnen mogen richten. Om vanuit daar een nieuwe werkelijkheid te creëren. Van binnen naar buiten. 

Het is waar ik in geloof en mij vol passie voor inzet. Door bewuste vrouwen & mannen te ondersteunen om te gaan leven, werken & ondernemen vanuit hart & ziel. Met vallen en opstaan. 

Ergens in mijn leven heb ik mijn ratio in de bestuurdersstoel gezet. De zachte stemmetjes van mijn hart & ziel op de achterbank geplaatst. En moest mijn auto eerst crashen om het anders te gaan doen.

Mijn leven begon in het nuchtere West-Friesland als oudste dochter van een ‘nogal veel hoofd’ man en ‘nogal veel gevoel’ vrouw. Als sensitief kind werd ik een meester in het aanvoelen van het 'onuitgesprokene' maar wist niet zo goed wat ik daar mee aanmoest. Het was geen kwaliteit die werd aangemoedigd.

Na mijn opleiding werkte ik meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven. Als programma manager ontwikkelde ik samen met creatieven & experts partnerschap en marketing communicatie campagnes. Lange tijd haalde ik daar voldoening uit.

Na het overlijden van de eigenaar van het laatste bedrijf, veranderde er voor mij iets wezenlijks. Het door hart & ziel gedreven pioniersbedrijf werd een corporate door ratio gedomineerde organisatie. Ik voelde me niet meer op mijn plek. Ik voelde geen bezieling meer. 

Tijdens het ziektebed en overlijden van mijn moeder in 2006 heb ik de dunne grens van het leven en de dood gevoeld. Ik besloot me te verdiepen in het werken met energie door middel van een opleiding tot Reiki Practitioner.

Tijd om te rouwen nam ik niet. Moed om het 'andere' stuk van mezelf in te zetten ook niet. Ik had immers een druk gezinsleven, baan & sociaal leven. Ratio stuurde me verder in de richting van het pad dat ik dacht te moeten gaan. Met op de achterbank de inmiddels schreeuwende stemmetjes van mijn hart & ziel die duidelijk een ander plan hadden. Die negeerde ik want ik was naar maatschappelijke maatstaven lekker op weg, toch?

Hét recept voor een burn-out. Bam. Mijn lijf zei stop. Een periode van niets, rouwen en weer opbouwen volgde. En nee dit is geen sprookje. Ik ging niet ineens iets heel anders doen. Ratio vond het blijkbaar nog wel lekker zo aan het stuur. Aan de buitenkant klopte het plaatje van "succes" waarmee ik was opgegroeid.

Tot een confronterend lunchgesprek met een collega. Toen ik met haar sprak over de weinige bezieling die ik voelde zei ze me: “Nathalie jij weet toch ook dat je hier niet meer op je plek zit? Als je zelf niet besluit om je hart te volgen, dan besluit het leven voor je… is dat wat je wilt?" Bam. Het kwartje viel. Ik wilde het anders. Ik was klaar voor verandering.

Niet veel later schreef ik me in voor een jaartraject persoonlijk leiderschap. Leerde ik weer contact te maken met mijn hart & ziel. Ze weer achter het stuur te zetten met ratio op de bijrijdersstoel.

Mijn eigen wijze pad weer bewandelen. En mijn verlangen om wezenlijk bij te kunnen dragen aan verandering vorm te geven. Weer met bezieling te leven en werken. Mijn werkgever & ik namen afscheid & ik laste een studie sabbatical in. 

Met de post-HBO beroepsopleiding coaching & counseling ontwikkelde ik mijn professionele coaching skills verder en verdiepte & verrijkte ik mijn ervaring.

Met SoulCharge zet ik al het geleefde, geleerde en ervaren in. Begeleid ik vrouwen & mannen die ook hun hart & ziel weer koers willen laten bepalen in leven, werken en ondernemen. 

"True change is within..." - Dalai Lama

Wil jij ook keuzes maken vanuit binnen naar buiten? Weer bezieling in je leven en werk ervaren? Ontdekken hoe je je vrijer en energieker kunt voelen? Dan begeleid ik je graag een stukje op jouw pad. Samen kom je immers verder & is het bovendien een stuk leuker.