Hallo, mijn naam is Nathalie

Gecertificeerd Coach, Counselor & Reiki therapeut

Dochter, moeder, partner, vriendin

Bovenal mens, net als jij

Voel jij het ook? De verandering die ingezet is?

Van een overmatig ratio gestuurde maatschappij naar een door hart & ziel gedragen maatschappij. Met ruimte voor zachtheid, authenticiteit & intuïtie.

Een verandering die vooral eerst in onszelf plaatsvindt. Waarin we onze blik van buiten naar binnen mogen richten. Om vanuit daar een nieuwe werkelijkheid te creëren. Van binnen naar buiten. 

Het is waar ik in geloof en mij vol passie voor inzet. Door bewuste vrouwen & mannen te ondersteunen om te gaan leven, werken & ondernemen vanuit hart & ziel. Met vallen en opstaan. 

Ergens in mijn leven heb ik mijn ratio op de bestuurdersstoel gezet. De zachte stemmetjes van mijn hart & ziel in de kofferbak opgeborgen. De buitenkant zorgvuldig opgepoetst zodat ik niet uit de toon zou vallen. Mijn auto moest eerst crashen om het anders te gaan doen. Lees hier verder over mijn persoonlijke reis van mijn hoofd naar mijn hart. Van een ogenschijnlijk succesvolle maar energie vretende & soul crushing corporate carrière naar een vervullend & lichter leven. 

Met SoulCharge zet ik al het geleefde, geleerde en ervaren in om anderen te begeleiden. Moedige mannen en vrouwen die hun hart & ziel weer koers willen laten bepalen in leven, werk en ondernemen. Voor, tijdens of na een 'crash'. Want het is tijd. Tijd dat we onze eigen unieke blauwprint & talenten gaan leven. Nu meer dan ooit. 

"True change is within..." - Dalai Lama

Wil jij ook keuzes maken vanuit je hart & ziel? Leven naar jouw unieke blauwprint en talenten? Zodat je vrij en energiek kunt voelen? Dan begeleid ik je graag een stuk op jouw unieke pad. Samen kom je immers verder & is het bovendien een stuk leuker.