Ben jij nieuw in Human Design?

Hoor je er steeds meer mensen over praten?

Ben je nieuwsgierig & wil je onderzoeken of het ook iets voor jou is?

Wil je de basis van jouw blauwdruk leren?

Zonder urenlang op internet rond te struinen, boeken te lezen of direct een uitgebreide kostbare reading te doen...

Lees dan verder, ik heb iets leuks voor je!

Hoe zou het zijn om een eigen, persoonlijke gids te hebben. Eentje die inzicht geeft in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen? Die je vrijwel moeiteloos de juiste keuzes laat maken? Die je vertelt waarom je hier bent?

Human Design is zo'n gids. Een relatief jong systeem gebaseerd op eeuwenoude wijsheid dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Je laat zien hoe  jij "geprogrammeerd" bent, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. 

Ieder mens is uniek. Maar als je net als de meeste mensen bent dan heb je je leven wellicht ingericht zoals dat van je wordt verwacht. 

Verwacht door ouders, de maatschappij, school, werk, vrienden etc. Verwacht om overal even goed in te zijn. En we lijken allemaal ongeveer hetzelfde na te streven.

We passen ons aan, omdat we bang zijn om anders te zijn of simpelweg omdat we niet beter weten. Maar als dit de bedoeling zou zijn, waarom heeft iedereen bij de geboorte dan andere talenten & kwaliteiten meegekregen?

“Be yourself, everyone else is already taken.”

– Oscar Wilde

Human Design is een model gebaseerd op de belangrijkste eeuwenoude spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), en de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde).

Een complex & gelaagd systeem, dat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten uit de Westerse & Oosterse wereld combineert. Een model waarin de wetenschap & mystiek samen komen.

Daarmee geeft het ons het meest geavanceerde en gedetailleerde inzicht tot nu toe in de ‘werking van de mens’.

Wil jij meer rust, balans, plezier & energie ervaren? 

Leer dan je eigen design kennen én vooral leven.

Misschien heb je er wel eens over gehoord of misschien al wel eens je chart bekeken? Maar vind je het vooral ingewikkeld & heb je geen zin om er heel veel tijd in te steken? Dan is een mini kompas echt iets voor jou.  In dit mini kompas van +/- 16 pagina's leer je de basis over human design, je energie type, je innerlijke autoriteit, je 'not-self' & je profiel (wat kom jij hier brengen) kennen. 

Meer dan genoeg om jouw experiment mee te starten...

En als je dieper wilt ingaan op een persoonlijke vraag of hoe je Human Design kennis integreert in je leven, dan is de bundel met het kompas & een online sessie iets voor jou. 

Ben jij klaar voor jouw unieke, persoonlijke levensgids?