Human Design - Jouw persoonlijke levensgids

Human What?

Hoor je er steeds meer mensen over praten?

Ben je nieuwsgierig & wil je onderzoeken of het ook iets voor jou is?

Zonder urenlang op internet rond te struinen, eindeloos filmpjes te kijken & boeken te lezen...

Lees dan verder...

Hoe zou het voor je zijn om een eigen, persoonlijke gids te hebben?

 • Eentje die inzicht geeft in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen?
 • Je vrijwel moeiteloos de juiste keuzes laat maken?
 • Je helpt ontdekken waarom je hier bent?

Human Design is zo'n gids. Een relatief jong systeem gebaseerd op eeuwenoude wijsheid dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Je laat zien wat jouw energetische blauwdruk is, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij je past.

“Be yourself, everyone else is already taken.”

– Oscar Wilde

Ieder mens is uniek. Maar als je net als de meeste mensen bent dan heb je je leven wellicht ingericht zoals dat van je wordt verwacht. 

Verwacht door ouders, de maatschappij, school, werk, vrienden etc. Verwacht om overal even goed in te zijn. En we lijken wel allemaal ongeveer hetzelfde beeld van succes na te streven.

We passen ons aan, omdat we bang zijn om anders te zijn of simpelweg omdat we niet beter weten. Maar als dit de bedoeling zou zijn, waarom heeft iedereen bij de geboorte dan andere talenten & kwaliteiten meegekregen?

Human Design is een model gebaseerd op de belangrijkste eeuwenoude spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), en de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde).

Een integraal & gelaagd systeem, dat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten uit de Westerse & Oosterse wereld combineert. Een model waarin de wetenschap & mystiek samen komen. 

Daarmee geeft het ons het meest geavanceerde en gedetailleerde inzicht tot nu toe in de ‘werking van de mens’.

Wil je meer rust, balans, plezier & energie ervaren? 

Leer dan je eigen design kennen én vooral leven.

Misschien heb je er wel eens over gehoord of misschien al wel eens je chart bekeken? Ben je nieuwsgierig maar vind je het vooral ingewikkeld & heb je geen zin om er heel veel tijd in te steken?

Dan is een Kompas Bundel iets voor jou.  In een digitaal document van +/- 16 pagina's leer je de basis over human design, je energie type, je innerlijke autoriteit, je 'not-self' & je profiel kennen. In een online sessie kijken we hoe je de kennis integreert in je leven. Want dat is waar de echte magie zit.  Meer dan genoeg om jouw experiment mee te starten.

Heb je al wat meer kennis maar geen idee hoe je het toepast in de praktijk? Of wil je liever direct dieper ingaan op een persoonlijke vraag? Dan is de Deep Dive iets voor jou. Daarin gaan we samen de diepte in  op een specifieke vraag en hoe je je blauwdruk daarbij concreet kunt inzetten. Online of in mijn praktijk in Amsterdam-Ijburg. 

Voorbij standaard type, profiel en autoriteit kijken we naar waar de energie stoomt in jouw blauwdruk en naar je talenten passend bij jouw specifieke vraag. 

Human Design bodygraph

"Wat een feest om samen met Nathalie een deep dive te maken in mijn blauwdruk via Human Design.

Met humor, bijzondere wijsheid, helderheid en passie neemt ze je mee.

Zorgvuldig en elke keer afstemmend op mij, mijn patronen, talenten en uitdagingen.

Als naslagwerk kreeg ik een prachtig persoonlijk rapport neem naar huis.

Deze Deep Dive is zeker inzichtgevend als ondersteuning bij een coach-traject, maar ook gewoon een heel mooi cadeau voor jezelf."

- Marjolein Beek, Psycholoog & Mindfulness trainer

Hou je er van om opgedane kennis direct praktisch toe te passen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je liever een dik boek met alle mogelijke informatie uit jouw blauwdruk ontvangen?

Dan kun je die beter bij één van de inmiddels vele aanbieders bestellen.

Besluit je samen met mij aan de slag te gaan, dan gaan we diep én houden we het behapbaar, praktisch en direct toepasbaar. Dat is waar - wat mij betreft - de ware magie zit.

Zo'n 7 jaar geleden kwam Human Design op mijn pad. Toen vond ik het vooral vaag, ingewikkeld en een hype en liet het aan me voorbij gaan. In 2019 kwam het opnieuw op mijn pad en pakte het me wel. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten.

De afgelopen 5 jaar heb ik me steeds verder verdiept in het complexe & gelaagde systeem. Vrijwel alle informatie over het systeem is met veel tijd en geduld online te vinden. Jovian Archive is de originele engelstalige bron van de grondlegger Ra Uru Hu. Daar kun je ook gratis je chart opvragen. Jouw blauwdruk vertaald in een bodygraph.

Wat ik vooral gedaan heb de afgelopen jaren, is de kennis direct in mijn eigen leven toepassen. Om het van daaruit steeds verder te verdiepen & verfijnen. Samen met andere Human Design enthousiastelingen, met behulp van professionele bronnen en boeken. Deze stijl van leren past perfect bij mijn persoonlijke blauwdruk.

Vanuit die kennis, ervaring & doorleefdheid en met behulp van mijn unieke blauwdruk help ik jou met liefde op weg in je eigen Human Design experiment. Om jouw unieke blauwdruk werkelijk te gaan leven. Zodat je steeds meer met de flow van je leven mee stroomt. Als je dat wilt. 

Bij mij dus geen dikke rapporten of boekwerken maar behapbare informatie die je direct kunt gaan toepassen in je leven. Die gegenereerde persoonlijke rapporten hebben ook absoluut waarde. Daar heb ik zelf ook flink in geïnvesteerd. Toch merkte ik dat ze in de kast bleven liggen.

Het blijkt lastig om de kennis uit zo'n rapport ook daadwerkelijk toe te passen, echt te gaan leven. Het blijft vaak op het kennis niveau hangen. Het echt gaan leven, daar zit wat mij betreft de ware magie. Daar help ik je graag bij.

Want ik heb een visie. Van een liefdevolle samenleving waarin iedereen vrij zijn of haar unieke blauwdruk leeft. En een missie om zoveel mogelijk mensen te stimuleren hun unieke talenten & kwaliteiten te leven. Je hebt ze zeker niet voor niets bij je geboorte meegekregen.

Klaar voor jouw unieke, persoonlijke levensgids & experiment?

Hieronder vind je verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan.

Heb je een vraag? Stel hem gerust. Of boek een gratis digitale kennismaking.

Voor wanneer je nieuw bent in Human Design en op een laagdrempige & praktische manier wilt kennismaken. Op basis van je geboortegegevens kijken we naar de basis ingrediënten van je design / body chart & hoe je met deze kennis kunt experimenteren in je eigen leven.

 • Een online sessie van 45 minuten
 • Tot welke van de vijf basis energie types je behoort
 • Welke strategie daarbij hoort
 • Hoe je het beste keuzes kunt maken

Na betaling ontvang je binnen 1 werkdag een mail ter bevestiging met de link naar mijn online agenda om je sessie in te plannen.

Ook verkrijgbaar als cadeaubon

 • Een Digitaal Human Design kompas van +/- 16 pagina's
 • Een online sessie van 1 uur
 • De basis van je unieke blauwdruk + handvaten om jouw human design experiment direct te integreren in je leven. 
 • Na betaling ontvang je binnen 1 werkdag een mail ter bevestiging met de link naar mijn online agenda om je sessie in te plannen. 

Ook verkrijgbaar als cadeaubon

 • Voorbij standaard type, profiel en autoriteit kijken we naar waar de energie stoomt in jouw blauwdruk en naar je talenten passend bij je specifieke vraag
 • Je ontvangt een Deep Dive digitaal document op basis van je vraag
 • Een live of online sessie van 90 minuten. Om samen de diepte in te gaan op je vraag en hoe je je blauwdruk daarbij concreet kunt inzetten
 • Na betaling ontvang je binnen 1 werkdag een mail ter bevestiging met de link naar mijn online agenda om je sessie in te plannen

Ook verkrijgbaar als cadeaubon

SoulCharge zakelijke tarieven verschillen van particuliere tarieven. Ben je ondernemer of krijg je de kosten van coaching of persoonlijke ontwikkeling vergoed? Vraag naar de speciale zakelijke tarieven en mogelijkheden.

Voor werkgevers kan het heel interessant zijn om te investeren in coaching en persoonlijke ontwikkeling vanwege de vele voordelen voor het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Dit blijkt uit een groot aantal onderzoeken. En we zien het keer op keer in de praktijk.

Wil je Human Design voor je team of meerdere medewerkers inzetten? Dan geldt een speciaal tarief. Stuur vooral een bericht voor de mogelijkheden.