Een online retraite tijdens de meest magische dagen

"Those who don't believe in magic will never find it.”

-Roald Dahl

Wil jij het oude jaar rustig achter je laten en het nieuwe jaar bewust verwelkomen?

De donkere wintertijd is bij uitstek geschikt om naar binnen te keren om terug te kijken en vooruit te blikken. Vooral tijdens de mystieke periode tussen 24 december en 6 januari, ook wel de 13 Heilige Nachten genoemd. De energie in deze periode ondersteunt optimaal bij naar binnen te keren. De dromen die je deze nachten hebt, kunnen een boodschap voor je hebben die iets zegt over het komende jaar. Magisch!

Ook dit jaar begeleid ik weer een online mini retraite tijdens de 13 heilige nachten van 24 december tot 6 januari. Daarin gaan we 2 weken op een ‘Heilige Nachten reis’ in de periode waarin de kosmos, de hemel en de aarde het dichts met elkaar verbonden zijn.

Vanuit huis op een tijdstip dat jou uitkomt

Je kunt er gewoon vanuit huis (of waar je ook bent) aan mee doen. Op een tijdstip dat jou uitkomt. Je krijgt dagelijks inspiratie, kleine opdrachten en rituelen die je zelf kunt uitvoeren. In de besloten FB groep kun je ook - als je wilt - je ervaring delen met gelijkgestemden.

Op 21.12 om 20:00 uur openen we de cirkel samen via zoom & op 6 januari om 20 uur sluiten we hem samen weer af. Als je er niet live bij kunt zijn ontvang je de opname.

Balans opmaken, magie beleven & vooruitkijken

Wil je vanuit het comfort van je eigen plek verdieping & extra magie aanbrengen in het proces van introspectie, balans opmaken en voorruit kijken naar 2024? Dan is deze mini retraite echt wat voor jou!

Dit jaar kun je kiezen uit verschillende opties. Met een pakket voor extra ondersteuning of met een extra integratie sessie om je inzichten te verankeren in je dagelijks leven. 

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki therapeut. Ze begeleidt je naar bezieling, ontspanning & plezier in werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol & krachtig naartoe met diverse methodieken. Passend bij jou & je vraag.