Feest!

Gepubliceerd op 12 april 2024 om 15:12

Vandaag 3 jaar geleden werd SoulCharge geboren

Daarom deel ik graag het verhaal achter SoulCharge met je. En waardevolle cadeaus voor jou om deze mijlpaal te vieren. 

Zo’n 7 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Muurvast zat ik. In een zelfgecreëerde gevangenis. Een manier van leven & werken die totaal niet meer bij me paste. Vast in de verwachtingen van anderen. Geen idee meer wat ik eigenlijk zelf wilde. Onvervuld. Uitgeblust. 

Op een dag tijdens de lunch sprak ik voor de zoveelste keer mijn ongenoegen over de organisatie uit naar een collega. Want ja, het is makkelijker om de schuld van je eigen ongenoegen buiten jezelf te zoeken dan om eerlijk naar jezelf te kijken. 

Mijn collega sprak de historische woorden: Nathalie, jij weet toch dat je hier niet meer past? En als je zelf geen stap zet, dan wordt ‘ie wel voor je gezet. Bam die kwam binnen, want ik wist dat het klopte.

Twee dagen dagen later schreef ik me met hartkloppingen in voor een jaarprogramma persoonlijke ontwikkeling. In een veld van 1200 gelijkgestemden nam ik een Deep Dive in mijn ziel.

Twee jaar lang zocht en vond ik delen, kwaliteiten & eigenschappen van mezelf waarvan ik niet (meer) wist dat ik ze had. In een kleine cirkel deelden we lief & leed. Ieder op onze eigen wijze. Wat een (h)erkenning, verbinding, liefde en energie. Eén van de beste investeringen in mezelf.

Vervuld, lichter & 'rijker' nam ik twee jaar later afscheid van mijn werkgever. Nog niet wetende wat mijn volgende stap zou zijn. 

Eén ding was me super helder: ik wilde van betekenis zijn voor anderen.

De professional in mij wilde daar een stevige basis voor leggen. Die vond ik in de 2-jarige beroepsopleiding coaching & counseling. Twee jaar lang leren, ontwikkelen & vlieguren maken. Waarmee ik die stevige basis legde.

Op 12 April 2021 werd SoulCharge geboren. Nooit verwacht dat ik ooit zou gaan ondernemen. En hier ben ik dan. Alweer 3 jaar eigenaar van mijn eigen praktijk. Waar ik vooral vrouwen begeleid naar vervuld & lichter leven. Want het kan echt. Ook als je nog geen idee hebt hoe. 

Vandaag voel ik me extra dankbaar. Voor de versie van mezelf die 7 jaar geleden besloot uit haar zelfgecreëerde gevangenis te stappen. Voor mijn collega & haar heldere taal. En voor de versie van mezelf die 3 jaar geleden deze stap uit mijn comfort zone zette. 

Is het altijd rainbows & unicorns? Nee zeker niet. Ik koos voor het begeleiden. Niet persé voor het ondernemen. Daar ben ik namelijk niet persé voor geboren. Het vergt hele andere vaardigheden en het is een leerproces. Het gaat gepaard met veel vallen, weer opstaan en persoonlijke groeipijnen. Gelukkig gun ik mezelf daar nu begeleiding in. Van ervaren ondernemers die die kwaliteiten van nature bezitten. 

Beetje bij beetje geef ik mezelf steeds meer speelruimte in deze nieuwe arena. Professionaliteit & integriteit blijven belangrijke waarden. Spelen & uitproberen zijn ook essentieel heb ik ontdekt. Net als mezelf blijven afvragen: Waar wordt ik zelf blij van? En hoe kan ik daarmee anderen nog beter van dienst zijn?

Het heeft geleid tot een eigenwijze mix van voeten in de klei & spiritualiteit. Van coaching methodieken & energiewerk. Waarmee ik de afgelopen 5 jaar meer dan 100 vrouwen naar een vervuld & lichter leven heb mogen begeleiden. In 1:1 sessies, trajecten en in workshops. Als je me dat 7 jaar geleden had verteld, dan had ik je voor gek verklaard.

Hart + Ziel + Hoofd + Lijf. Een fantastisch team. Wie zet je aan het stuur? Veel vrouwen die bij me komen hebben hun hoofd aan het stuur gezet. Zelf ken ik dat ook maar al te goed. 

Nu kan ik niet anders dan steeds opnieuw mijn ziel de leiding geven. Met mijn hoofd als trouwe dienaar. En als ik het even vergeet, want only human, dan wordt ik er liefdevol doch dringend aan herinnerd. Dan wordt mijn leven stroperig, stroomt het niet meer.

Daarmee snap ik nog beter dat het SoulCharge moest worden. Al vond mijn hoofd daar destijds wel wat van. Who do you think you are? Nou, een ziel met een menselijke ervaring. Net als jij.

En op dit punt van mijn persoonlijke reis voel ik ook, dat deze eerste drie jaar van SoulCharge ook in het teken stonden van het opladen van mijn eigen ziel. En dat ik vanuit mijn opgeladen ziel er nog beter kan zijn voor anderen. 

Genoeg over mij & mijn reis. Tijd voor cadeautjes! Voor als jij ook klaar bent om je ziel opnieuw aan het stuur van je leven te zetten. Klaar om te ontdekken wat voor jou essentieel is voor een vervullend & lichter leven. Here we go.

Een Human Design Deep Dive - ter waarde van € 297,-

Enorm enthousiast ben ik over dit relatief nieuwe systeem gebaseerd op eeuwenoude wijsheid. Hoe het ingezet kan worden als kompas op onze menselijke reis. Het heeft mij veel gebracht de afgelopen jaren en ik zie het ook bij iedereen die ik hier mee mag begeleiden. 

Voorbij standaard type, profiel en autoriteit. Op basis van jouw persoonlijke vraag zet ik mijn talenten en kennis in voor een Deep Dive in jouw blauwdruk. Daarna gaan we samen de diepte in in een live of online 1:1 sessie. Na afloop ontvangt je een persoonlijk document om nog eens terug te lezen.

Een verhelder sessie - ter waarde van € 110,-

Wanneer je helderheid wilt & niet zo veel met Human Design hebt. Met behulp van mijn helder weten en een op jou afgestemde kaart kijken we in een 1:1 sessie samen naar jouw vraag. Je ontvangt verheldering, een persoonlijk inzicht of verdieping vanuit je ziel. Na afloop ontvang je de audio opname.

Wil je kans maken op één van deze waardevolle cadeaus? Stuur me voor 15 april een kort bericht waarom jij dit specifieke cadeau zou willen ontvangen. Gewoon als antwoord op deze mail. En als je nu denkt, dat is ook wat voor mijn vriendin, schoonzus of buurvrouw. Voel je vrij om deze mail door te sturen. Op maandag 15 april krijgen de winnaars persoonlijk bericht. 

En tenslotte voor jou wanneer je ook graag cadeautjes geeft: deze hele week ontvang je bij de bestelling van een card reading (single en uitgebreid) een extra reading die je cadeau kunt doen. Spread a little happinez.

Heb een vervullende & lichte dag vandaag!

Warme groet,

Nathalie