Essentiële oliën

Alles is energie.

Energie is een frequentie. En frequentie is de basis voor hoe we het leven hier ervaren, hoe we ons voelen.

Sinds mijn tienerjaren heb ik een passie voor essentiële oliën en de invloed die ze hebben op onze gemoedstoestand. Magisch hoe bijvoorbeeld pepermunt lichaam & geest verkwikt en lavendel een diepe ontspanning teweegbrengt.

Sinds enkele jaren werk ik met de pure essentiële oliën van dōTERRA. Essentiële oliën zijn niet alleen voor mij een antwoord op de uitdagingen van het leven, maar ook voor velen om mij heen. Er is een olie passend bij elke uitdaging en elk verlangen. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook. Ontdekken welke olie jou past?

Eeuwenoude kennis.

Aromatherapie dateert van ver terug. Al eeuwenlang is bekend dat we ondersteuning en genezing kunnen halen uit de natuur. Vandaag de dag herinneren we ons dat gelukkig steeds meer.

Essentiële oliën zijn de essentie van een plant opgeslagen in de wortels, bloemen, zaden, schors of andere delen van de plant.

Ze hebben zonder uitzondering een hoge frequentie. Hiermee kunnen we ze gebruiken om evenwicht te creëren en onze eigen energie en frequentie te verhogen.

De oliën kunnen onze cellen ondersteunen bij het opnieuw bereiken van homeostase, ons natuurlijke evenwicht.

Dit evenwicht in onze binnenwereld zorgt ook voor evenwicht in onze buitenwereld.

Waarom dōTERRA?

Ik werk met dōTERRA essentiële olie vanwege de best geteste pure kwaliteit. En daarnaast om het respect voor en de energie die dōTERRA investeert in de boeren, destilleerders en gemeenschappen, de natuur en duurzame productie.

De producten van dōTERRA worden verkocht via netwerkmarketing, iets wat voor sommige mensen - inclusief mijzelf - even wennen is.

Een andere manier van zakendoen dan wat ik kende. Maar één die ik inmiddels met liefde omarm. Je zou het een  ‘vrouwelijk’ businessmodel kunnen noemen. Want aan de basis staan typische 'vrouwelijke' waarden als relatie, verbinding, elkaar steunen & vooruit brengen. 

Hoe te beginnen?

Jouw reis begint met het maken van je keuze voor een consumenten of een zakelijke account. Bij beide krijg je mijn persoonlijke begeleiding en toegang tot een fijne community van essentiële olie liefhebbers.

Als consument koop je producten voor eigen gebruik. 

Als Wellness Advocate kun je met je zakelijke account zelf een business opbouwen. Wat je wens ook is, ik help je graag.

De meeste mensen beginnen hun oliereis met een basispakket met veelgebruikte oliën. Dit is veruit de beste deal. Je kunt natuurlijk ook zelf een set samenstellen of beginnen met slechts één of enkele oliën. 

Interesse & graag meer weten over deze krachtpatsers en hoe ze jou kunnen ondersteunen?

In de gratis introductie workshop of in een persoonlijk consult vertel ik je graag meer.  De workshop opname vraag je hieronder eenvoudig aan.