Heb je al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Heb je het gevoel dat je in rondjes blijft lopen op een bepaald thema? Heb je een wens of verlangen en vraag je je af wat een eerste stap kan zijn? Of wat jou daarin nu blokkeert? Sta je voor een keuze en twijfel je? Heb je behoefte aan verheldering maar niet aan een heel traject? Wil je met meer lucht je zomervakantie in gaan?

Tijdens een persoonlijke verhelder sessie van 75 minuten stem ik me af op jou en jouw vraag. We maken gebruik van orakel kaarten. Als een poort naar je onbewuste eigen wijsheid. Je ontvangt een antwoord, inzicht, verdieping of bevestiging op je vraag of dilemma.

Na de sessie ervaar je meer helderheid & een liefdevol steuntje in je rug of bevestiging op dat wat je diep van binnen weet.

Je krijgt een mail met de kaart(en) & omschrijving zodat je het ook nog eens terug kunt lezen. 

Hoe?

Een sessie verloopt online via zoom en duurt ca. 75 minuten. Na betaling ontvang je binnen 24 uur een e-mail bevestiging (check ook even je spam folder) met de link naar de online agenda om jouw sessie in te boeken. Er zijn zowel dag als avond sessies beschikbaar op verschillende dagen. Ik ontmoet je graag!

  • 1:1 sessie van ongeveer 90 minuten via Zoom.
  • Na afloop ontvang je de audio opname zodat je het nog eens kunt terugluisteren.
  • Geschikt als opfrisser na een eerder SoulCharge traject of wanneer je helderheid wilt op een enkelvoudige vraag.

Ook verkrijgbaar als cadeaubon