Bekruipt jou ook wel eens het gevoel dat je steeds weer iets nieuws moet leren of doen? Dat er nog iets mist of opgelost moet worden om werkelijk vrij te leven? 

In het landschap van persoonlijke ontwikkeling & bewustwording valt er oneindig veel te ontdekken. Gulzig nemen we kennis op, volgen workshops, programma’s & methodes. Ontdekken dat sommige beter voor ons werken dan anderen. 

Holy Grail

Er zijn momenten dat we denken de holy grail te hebben gevonden. Om na een tijdje te ervaren dat we nog steeds tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Waarna we weer op zoek gaan naar een nieuwe belofte.

 

Wat nu als het antwoord voor jou er al is? Besloten ligt in je eigen wijsheid. In deze waardevolle workshop ontdek je dat alle wijsheid die je zoekt al beschikbaar is. Met een krachtige oefening maak je contact met jouw persoonlijke bron van wijsheid.

 

Kun je niet op het tijdstip? Geef je dan toch op & ontvang de audio opname zodat je zelf op een geschikt tijdstip aan de slag kunt met de oefening.

Aangemeld & geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan even je spam & junk folders, vaak komt de bevestiging daar terecht! Geen mail? Stuur me een bericht.