Super dat je het e-boek hebt aangevraagd!

Je kunt het hieronder downloaden. Het gaat je op een eenvoudig & krachtige manier helpen om meer richting & bezieling in je leven aan te brengen.

Jaren geleden deed ik deze oefeningen zelf. Het maakte me op een heldere wijze duidelijk dat ik andere keuzes had te maken in mijn leven. Keuzes die dichter bij mijn ziel, mijn verlangen & dat wat ik belangrijk vind stonden.

Ze zijn de basis van SoulCharge. En ik pak ze er regelmatig bij wanneer ik een belangrijke keuze te maken heb. Om zeker te weten dat ik dichtbij mezelf & mijn waarden blijf.

Ik wens jou ook toe dat ze je dichter brengen bij wie jij in de kern bent, wat je komt brengen & wat je uit het leven wilt halen. 

Heel veel plezier met de oefeningen. Super wanneer je me met een bericht laat weten wat ze je hebben gebracht. En laat het me ook weten wanneer je vragen hebt of ergens niet uitkomt. Ik kijk graag met je mee. 

E Book Verlangen Kernwaarden 2 Pdf

Voel je inspiratie om in beweging te komen?

Wat is nu het eerste allerkleinste stapje dat je kunt zetten? Doe dat! En als je het niet direct kunt doen, zet het in je agenda en spreek met jezelf af dat je het dan ook echt doet.

Klinkt dat makkelijker gezegd dan gedaan? Eerlijk is eerlijk, dat is het ook. Echt in beweging komen, blijvend veranderen gebeurd met vallen en opstaan. Het is fijn om daar ondersteuning bij in te schakelen. Zodat je het ook echt gaat doen. Je de weg net wat sneller kunt bewandelen & de obstakels blijvend uit de weg ruimt.

Het is mijn vak en eer om anderen daarin te begeleiden. Dat is wat ik het allerliefste doe. Wil je ontdekken wat een SoulCharge sessie of traject voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis SoulCheck in. Je neemt er in ieder geval één persoonlijke tip uit mee. 

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki therapeut. Ze begeleidt je naar bezieling, ontspanning & plezier in je werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol en krachtig naartoe met diverse methodieken. En vanuit doorleefde ervaring.