Super dat je het e-boek 'Eenvoudige Rituelen voor meer Bezieling' hebt aangevraagd!

Het e-boek dat je hieronder kunt downloaden gaat je op een eenvoudig manier helpen om kleine rituelen & alledaagse magie in je leven aan te brengen. Mijn hele leven lang heb ik kleine & persoonlijke rituelen uitgevoerd. In het dagelijks leven & rondom speciale momenten. Het maakt het gewone leven op een eenvoudige manier magischer. Rituelen zijn ook op allerlei manieren onderdeel van mijn begeleiding & verbonden met SoulCharge. Ik wens jou ook toe dat ze helpen dagelijkse magie in je leven aan te brengen.

Heel veel plezier. Super wanneer je me met een bericht laat weten wat ze je hebben gebracht. En laat het me vooral weten wanneer je vragen hebt of ergens niet uitkomt. Ik kijk graag met je mee. 

E Book Rituelen

Heb je het verlangen om meer bezieling in je leven aan te brengen?

Klinkt het makkelijker gezegd dan gedaan? Eerlijk is eerlijk, dat is het ook. Blijvend veranderingen aanbrengen is een proces van vallen en opstaan. Het kan fijn zijn om daar ondersteuning bij in te schakelen. Zodat je het ook echt gaat doen. Je de weg net wat sneller kunt bewandelen & de obstakels die verandering in de weg staan blijvend uit de weg ruimt.

Het is mijn vak en eer om anderen daarin te begeleiden. Dat is wat ik het allerliefste doe. Wil je ontdekken wat een SoulCharge sessie of traject voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis SoulCheck in. Je neemt er in ieder geval één persoonlijke tip uit mee. 

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki therapeut. Ze begeleidt je naar bezieling, ontspanning & plezier in je werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol en krachtig naartoe met diverse methodieken. En vanuit doorleefde ervaring.