Welkom, je bent hier niet voor niets

Waarschijnlijk loop je even vast in je denken, weet je even niet wat een volgende stap mag zijn.

Misschien voel je je zelfs al een tijdje uit balans. Heb je last van spanningen, stress of piekeren. Je wilt een volgende stap zetten maar wordt belemmerd door onzekerheid, zelfkritiek, of perfectionisme.

Je hoofd zit regelmatig vol. Je vind het moeilijk bepaalde dingen waar je geen controle over hebt los te laten.

Het kan ook zijn dat je last hebt van vervelende patronen, zoals te hard werken, te veel kopen, snoepen of drinken (jij weet wel wat te veel is...).

Of je weet gewoon niet (meer) zo goed wat je wilt en hebt moeite met keuzes maken. Waardoor je steeds weer dezelfde problemen op je werk of in je privéleven ervaart.

Misschien heb je net een groot of klein verlies voor je kiezen gehad.. Start je een nieuwe levensfase. Wil je weer een stap in de voor jou goede richting zetten. 

Wat het ook voor jou is. Je hebt er al (veel) over nagedacht maar je blijft steeds in hetzelfde rondje draaien & komt er niet uit.

Tijd om je verbeeldingskracht in te zetten!

Geen idee waar te beginnen? Luister dan naar deze korte krachtige oefening. 

Zorg voor een fijne plek waar je ongestoord minimaal 15 minuten kunt zitten of liggen. Pak er pen & papier bij en eventueel een dekentje als je het snel koud krijgt. Zet je koptelefoon op & let's start!

Voel je inspiratie om in beweging te komen?

Wat is nu het eerste allerkleinste stapje dat je kunt zetten? Doe dat! En als je het niet direct kunt doen, zet het in je agenda en spreek met jezelf af dat je het dan ook echt doet.

Klinkt dat makkelijker gezegd dan gedaan? Eerlijk is eerlijk, dat is het ook. Echt in beweging komen, blijvend veranderen gebeurd met vallen en opstaan. Het is fijn om daar ondersteuning bij in te schakelen. Zodat je het ook echt gaat doen. Je de weg net wat sneller kunt bewandelen & de obstakels blijvend uit de weg ruimt.

Het is mijn vak om jou daarin te begeleiden. Dat is wat ik het allerliefste doe. Wil je ontdekken wat een SoulCharge traject voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis SoulCheck in. Je neemt er in ieder geval één persoonlijke tip uit mee. 

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki therapeut. Ze begeleidt je naar bezieling, ontspanning & plezier in je werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol en krachtig naartoe met diverse methodieken. En vanuit doorleefde ervaring.