Workshops & retreats

Workshop SoulBoard maken

Een SoulBoard om af te stemmen op wat je ziel nodig heeft. Bij een specifiek thema, wanneer je je intenties wilt zetten of gewoon omdat je er zin in heb. Het is namelijk heerlijk om je creatie kracht te laten stromen. En je hoeft er niet 'creatief' voor te zijn. Iedereen kan het. 

Misschien ben je al bekend met het begrip vision board. Misschien heb je ze wel eens gemaakt. Een vision board start meestal vanuit de mind. Je bedenkt hoe je komende jaar of bijv. je huis er uit gaat zien. Je bedenkt wat je wilt bereiken. En van daaruit ga je starten met het verzamelen en plakken van daarbij behorende plaatjes en teksten. Je hangt je vision board ergens waar je hem regelmatig ziet. Daarmee activeer je steeds opnieuw jouw brein om de seintjes op te pikken die in lijn zijn met jouw vision board. En zo zul je sneller stappen zetten richting jouw dromen en doelen. 

Bij het maken van een SoulBoard ga je net iets anders te werk. In plaats van bedenken wat je wilt, vraag je wat je ziel nodig heeft. Met vaak verrassende & rake uitkomsten. 

Hieronder de data voor de eerstvolgende live online & offline workshops. Je kunt hier ook de DIY kit aanschaffen. Dan ontvang je een audio met een begeleide SoulJourney + instructies om het zelf te doen. 

Online

Vrijdag 8 maart

10:00-11:30 uur

Zoom (met opname)

Live zoom workshop. Stem af op wat jouw ziel je te vertellen heeft met een Soul Journey. Breng het naar buiten op een Soul (of vision) Board. 

Offline

Zondag 10 maart

10:30-12:30 uur

Praktijk Ijburg Centraal - Centrum voor groei, geluk & gezondheid, Ijburglaan 628c, 1087 CE Amsterdam

Offline workshop. Stem af op wat jouw ziel je te vertellen heeft met een Soul Journey. Breng het naar buiten op een Soul (of vision) Board. 

Bij je thuis of in je bedrijf samen een SoulBoard maken?

Stuur me vooral een bericht voor de mogelijkheden

Op de hoogte blijven van de laatste data? Schrijf je hier in voor SoulCharge inspiratie