• Holistische aanpak
  • NOBCO geaccrediteerd

DINSDAG 21  MAART 19:30-21:00 UUR

Online workshop SoulBoard maken

Benieuwd naar jouw zielsverlangen voor 2023?

In de online workshop SoulBoard maken, stem je met een begeleide SoulJourney af op wat jouw ziel je te vertellen heeft. Vervolgens breng je je ervaring naar buiten onder begeleiding van heerlijke muziek. Je maakt het verlangen van je ziel visueel op een Soul (of vision) Board. Jouw visuele zielenkompas voor 2023.

Een van de populairste workshops die ik afgelopen tijd via het Feller Licht netwerk gaf. Een heerlijk cadeau voor jezelf.

WOENSDAG 22  MAART 19:30-21:00 UUR

Ruimte creëren voor het nieuwe

Van oudsher is de lente een tijd waarin we de ramen openzetten om frisse lucht binnen te laten, oude rommel opruimen en schoonmaken om zo ruimte te creëren voor het nieuwe.

De energie van de lente is bruisend en veelbelovend. Nieuwe mogelijkheden ‘hangen’ in de lucht. Hiervoor mogen we wel eerst plaats maken, zowel fysiek als energetisch. We zijn dan klaar voor een nieuwe start. Er is weer ruimte om het nieuwe, dat we in ons leven willen verwelkomen, te gaan zaaien.


Woensdag 22 maart om 19.30 uur organiseren Ellen Geschiere & ik samen een online workshop om je te inspireren de energie van de lente op diverse manieren te gebruiken.