• Holistische aanpak
  • NOBCO gecertificeerd

Een online mini retraite tijdens de meest magische dagen van het jaar

Ellen Geschiere & Nathalie de Vries

"Those who don't believe in magic will never find it.”

-Roald Dahl

Wil jij het oude jaar rustig achter je laten en het nieuwe jaar bewust verwelkomen?

De donkere wintertijd is bij uitstek geschikt om naar binnen te keren om terug te kijken en vooruit te blikken. Vooral tijdens de mystieke periode tussen 24 december en 6 januari, ook wel de 13 Heilige Nachten genoemd. De energie in deze periode ondersteunt optimaal bij naar binnen te keren. De dromen die je deze nachten hebt, kunnen een boodschap voor je hebben die iets zegt over het komende jaar. Magisch!

Ook dit jaar begeleiden Ellen en ik weer een online mini retraite tijdens de 13 heilige nachten van 24 december tot 6 januari. We nemen je 2 weken mee op een ‘Heilige Nachten reis’ in de periode waarin de kosmos, de hemel en de aarde het dichts met elkaar verbonden zijn.

Vanuit huis op een tijdstip dat jou uitkomt

Je kunt er gewoon vanuit huis (of waar je ook bent) aan mee doen. Op een tijdstip dat jou uitkomt. Je krijgt van ons dagelijks inspiratie, kleine opdrachten en rituelen die je zelf kunt uitvoeren. In de besloten FB groep kun je ook - als je wilt - je ervaring delen met gelijkgestemden.

Op 21.12 om 20:00 uur openen we de circel via zoom & op 6 januari om 20 uur sluiten we hem weer af.

Balans opmaken, magie beleven & vooruitkijken

Wil je vanuit het comfort van je eigen plek verdieping & extra magie aanbrengen in het proces van introspectie, balans opmaken en voorruit kijken naar 2023? Dan is deze mini retraite echt wat voor jou!

Een mini retraite voor introspectie, inzichten & spirituele groei. 

24 december 2022 - 6 januari 2023 | online

Ellen Geschiere is Energetisch Coach & NEI Therapeut. Ze helpt vrouwen zich bewust te worden van onbewuste obstakels die ze tegenhouden zich vrij en blij met zichzelf te voelen. Ze begeleidt je met diverse methodieken op je pad van bewustwording en groei.

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki therapeut. Ze begeleidt je naar bezieling, ontspanning & plezier in werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol & krachtig naartoe met diverse methodieken. Passend bij jou & je vraag.