• Holistische aanpak
  • NOBCO gecertificeerd

Heb je het gevoel dat je in rondjes blijft lopen? Heb je een wens of verlangen en vraag je je af wat een eerste stap kan zijn? Of wat jou daarin nu blokkeert? Sta je voor een keuze en twijfel je? Heb je behoefte aan verheldering maar niet aan een heel traject? Wil je met meer lucht je zomervakantie in gaan?

Tijdens een persoonlijke verhelder sessie van 45-60 minuten stem ik me af op jou en jouw vraag. We maken gebruik van orakel kaarten. Als een poort naar je onbewuste eigen wijsheid. Je ontvangt een antwoord, inzicht, verdieping of bevestiging op je vraag of dilemma.

Na de sessie ervaar je meer helderheid & een liefdevol steuntje in je rug of bevestiging op dat wat je diep van binnen weet.

Je krijgt een mail met de kaart(en) & omschrijving zodat je het ook nog eens terug kunt lezen. 

Hoe?

Een sessie verloopt online via zoom en duurt ca. 45 minuten. Na betaling ontvang je binnen 24 uur een e-mail bevestiging (check ook even je spam folder) met de link naar de online agenda om jouw sessie in te boeken. Er zijn zowel dag als avond sessies beschikbaar op verschillende dagen. Ik ontmoet je graag!

Krachtige 1:1 sessie van 75 minuten via Zoom. Met behulp van een op jouw afgestemde kaart kijken we samen naar je vraag of dilemma. Je ervaart verheldering & een persoonlijk inzicht, een verdieping of bevestiging. Na afloop ontvang je een mail met de kaart & uitleg.