ONLINE WORKSHOP SOULBOARD MAKEN

Nieuwe data volgen

Benieuwd naar jouw zielsverlangen?

In de online workshop SoulBoard maken, stem je met een begeleide SoulJourney af op wat jouw ziel je te vertellen heeft. Vervolgens breng je je ervaring naar buiten & maakt het visueel op een Soul (of vision) Board. Jouw visuele zielenkompas voor de komende tijd.

Een vision board of een soul board?

Misschien ben je al bekend met het begrip vision board. Misschien heb je ze wel eens gemaakt. Een vision board is een prachtig middel om je dromen en wensen te visualiseren. Door een collage te maken op een groot stuk papier, karton of doek. Je kunt het breed gebruiken voor je lange termijn levensdoelen. Je kunt er ook je jaar, kwartaal of maand doelstellingen mee in kaart brengen. Of een specifiek vision board maken voor één bepaalde doelstelling: bijvoorbeeld je droomhuis of baan.

Een vision board start veelal vanuit het denken. Je bedenkt hoe je komende jaar of je huis er uit gaat zien. Je bedenkt wat je wilt bereiken. En van daaruit ga je starten met het verzamelen en plakken van daarbij behorende plaatjes en teksten. Je hangt je vision board ergens waar je hem regelmatig ziet. Daarmee activeer je steeds opnieuw jouw brein om de seintjes op te pikken die in lijn zijn met jouw vision board. En zo zul je sneller stappen zetten richting jouw dromen en doelen. 

"You can't always get what you want,

but if you try sometimes, well you just might find you get what you need"

 

- The Rolling Stones

Bij het maken van een SoulBoard ga je net iets anders te werk. In plaats van bedenken wat je wilt, vraag je wat je ziel nodig heeft.

Met een geleide SoulJourney keer je naar binnen om contact te maken met jouw zielsverlangen.

Om daarna - in een meditatieve flow - beelden & teksten uit te zoeken die passen bij dat verlangen. Je krijgt hiervoor beperkt tijd en we doen het op tempo met fijne ondersteunende muziek. Om zoveel als mogelijk de mind te verstillen.

Tenslotte ga je jouw beelden vormgeven op je board. In eenzelfde flow. Varend op je intuïtie, de taal van je ziel.

In de deelronde kun je vervolgens (als je wilt) uitspreken wat je ziet & voelt in je eigen board en eventueel van de ander. Dit geeft ook altijd weer frisse, diepere inzichten en verankert je ervaring.

Het programma

Wat kun je verwachten?

  • Korte introductie
  • Begeleide SoulJourney
  • Scheuren, knippen en plakken onder begeleiding van fijne muziek
  • Delen en afsluiten

 

Wat neem je mee?

  • Een gevoel van diepe verbinding met je essentie, je ziel
  • Een persoonlijk SoulBoard als gids waar de komende periode voor jouw ziel over mag gaan
  • Een geactiveerde creatieve flow 

Informatie & aanmelden

Nieuwe data & tijden volgen

Online via Zoom (je ontvangt de link na betaling)

Zorg zelf voor een fijne plek, je favoriete drankje, een canvas of groot stuk papier. lijm & je favoriete tijdschriften. 

Kun je niet op dit tijdstip? Dan is de DIY workshop SoulBoard maken wat voor jou.  Je krijgt van mij een opname van de SoulJourney om af te stemmen op je ziel, een playlist met fijne muziek & instructies voor het maken van je eigen SoulBoard in je eigen tijd. Hier kun je hem aanschaffen. Wanneer je je aanmeldt voor de live workshop krijg je hem er gratis bij. Kun je hem - steeds wanneer je wilt - nog een keer herhalen.

Jouw investering voor de live online workshop, inclusief het DIY pakket: 

€ 33,33 incl. btw

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki practitioner. Ze begeleidt je naar meer bezieling, ontspanning & plezier in werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol en krachtig naartoe met diverse methodieken. En vanuit doorleefde ervaring.