‘WE OFTEN CELEBRATE VULNERABILITY AS A STRENGTH IN OTHER PEOPLE, BUT WE TEND TO SEE IT AS A WEAKNESS IN OURSELVES.’

-Brené Brown

Samen met Ellen Geschiere

Nieuwe datum volgt

Landgoed Bleijendijk of een andere mooie locatie

Wil je beter omgaan met kwetsbaarheid & je niet laten beperken door het idee dat je zwak bent? Wil je sterker worden in je eigen authenticiteit & het leven ten volle leven? Verlang je er naar je eigen waarden in de praktijk te brengen in plaats van het leven te leiden dat anderen vinden dat je moet leven?

Ontdekkingstocht

Tijdens deze heerlijke dag voor jezelf ga je onderzoeken wat jou weerhoudt om je helemaal open te durven stellen. En je ontdekt wat je wint als je dit wèl gaat doen. In een veilige setting, op een prachtige locatie in de natuur & met een kleine groep vrouwen.

Delen = helen

Delen wat je echt bezighoudt, wat je angsten en je kwetsbaarheden zijn is niet makkelijk. Het vraagt je over de berg van schaamte en afwijzing heen te stappen en moedige stappen te zetten om je open te stellen.

Hoe spannend ook, jezelf kwetsbaar opstellen brengt verbinding, herkenning en saamhorigheid. Het gevoel dat je echt leeft. Dat je dapper bent en voor je keuzes uitkomt. 

Je kwetsbaar opstellen levert je immens veel innerlijke vrijheid op. En wie weet inspireer jij met jouw kwetsbaar zijn anderen om zich open te stellen.

“You never know what part of your story, will be part of someone else’s healing”

– Jennifer Williamson

De locatie

Landgoed Bleijendijk is een historisch, particulier natuur- en stiltegebied van circa 120 hectare met bos, lanen, waterpartijen en houtwallen in Vught, Noord-Brabant waar de frisse Essche stroom doorheen meandert, dat op holistische wijze wordt ontwikkeld.

Het is een plek waar biologische landbouw, natuureducatie en bewustzijnsontwikkeling in synergetische samenwerking tot bloei komen.

Meer informatie vind je op www.bleijendijk.nl

Het programma

Wat kun je verwachten?

 • Opening circle
 • Helende meditaties
 • Creatieve oefeningen
 • Thee, koffie, gezonde lunch & versnaperingen
 • Prachtige groene en stille omgeving
 • Closing circle

 

Wat neem je mee naar huis?

 • Inzicht in wat je weerhoudt kwetsbaar te durven zijn
 • Een gevoel van diepe verbinding met jezelf 
 • Oefeningen om thuis te integreren
 • Handvaten om met gevoelens van schaamte & je innerlijke criticus om te gaan
 • Een gevoel van innerlijke vrijheid
 • Weten dat je er helemaal mag zijn
 • Een waardevol presentje als anker om jezelf blijvend te herinneren

Informatie & aanmelden

One day retreat 'Van kwetsbaarheid naar kracht'

Nieuwe datum volgt

10:00-16:00 uur

Landgoed Bleijendijk | Vught

https://www.bleijendijk.nl

 

Jouw investering: 

Single ticket € 97,- incl. btw

Early bird t/m 31 oktober € 87,- incl. btw met kortingscode EARLYBIRD (je korting word bij het afrekenen verrekend)

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Tip

Brené Brown gaf één van de best bekeken TED talks over de kracht van kwetsbaarheid en schreef er een gelijknamig boek over. Aanrader als je nog niet bekend bent met haar werk of als je wel een reminder kunt gebruiken ;). Ze stelt o.a. dat krachtige kwetsbaarheid draait om de moed om jezelf te laten zien, dingen uit te proberen en het risico nemen te falen. Het is omarmen dat perfectie niet bestaat en dat winnen en verliezen beide bij het leven horen. 

Ellen Geschiere is Energetisch Coach & NEI Therapeut. Ze helpt vrouwen zich bewust te worden van onbewuste obstakels die ze tegenhouden zich vrij en blij met zichzelf te voelen. Ze begeleidt je met diverse methodieken op je pad van bewustwording en groei.

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki practitioner. Ze begeleidt vrouwen & mannen naar meer bezieling, ontspanning & plezier in werk en leven. Alles wat je daarvoor nodig hebt is beschikbaar. Nathalie gidst je er liefdevol en krachtig naartoe met diverse methodieken.