• Integrale aanpak
  • NOBCO geaccrediteerd

Tijdens coaching maak ik regelmatig gebruik van orakel kaarten voor extra verdieping. 

Elke keer weer ben ik verwonderd. Over wat de kaarten te vertellen hebben. Een inzicht, een uitdaging, een verdieping of een bevestiging. 

En omdat je soms snel wat verheldering wilt, kun je nu ook losse persoonlijke kaart lezingen boeken. Na betaling neem ik contact met je op. Op basis van jouw vraag trek ik in een live zoom sessie de kaart of kaarten en bespreken we kort wat ze jou laten zien. Na afloop ontvang je van mij een mail met de uitgebreide omschrijving.

Je kunt daarbij kiezen uit:

  • een 'single card' reading. Deze legging opent de poort naar een nieuwe richting wat betreft je vraag of bevestiging van wat je misschien al voelt maar waarvoor je graag nog meer zekerheid wilt.
  • een verleden, heden, toekomst reading. Deze legging met 3 kaarten is vooral geschikt om de bron van een blokkade te ontdekken, of van obstakels die betrekking hebben op een specifiek thema 
  • een medicijn wiel legging. Deze legging met 4 kaarten is vooral geschikt om verborgen bronnen te ontdekken, om verborgen invloeden op jouw situatie te onthullen en je datgene te laten zien waarvan je je misschien nog niet bewust bent

Ben jij benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben?