Wil je je intenties verankeren & echt leven?

Je leven laten stromen op de energie van de seizoenen?

Met MAGIC 2024 geef je jezelf die mogelijkheid.

Elke maand een dedicated moment waarop je aandacht kunt besteden aan je intenties, inzichten & ontwikkeling. Reflecteren & vooruit kijken op de komende maand. 

Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal mens en voor je het weet word je weer opgeslokt door de waan van de dag. En blijven je inzichten & intenties ongebruikt opgesloten in je boekje of je hoofd. Zonde, toch?!

Zo’n dedicated moment helpt je om steeds kleine stapjes te blijven zetten. Je kunt het als een liefdevolle stok achter de deur gebruiken. Je doet het zelf maar hoeft het niet alleen te doen.

In vele jaren persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en begeleiding komt het steeds weer terug. Als voorwaarde voor het integreren van inzichten & het echt gaan leven: kleine stapjes & samen.

In MAGIC 2024 gaan we dat doen. En breng ik mijn zijn, ervaring, kennis & talenten samen om je te begeleiden op jouw unieke eigen wijze pad. Volgens de energie & eigenschappen van de seizoenen. Wanneer je ook verlangt naar meer bezieling, magie & flow in je leven.

“The best way to ensure you achieve the greatest satisfaction out of life is to behave intentionally.”


Deborah Day

WAT?

 • Maandelijkse online bijeenkomst via Zoom - met replay
 • Als ankerpunt om steeds weer op de stroom in te stappen. Om in een ritme te blijven. Met aandacht en intentie.
 • De kracht van samen. De groepsenergie tilt je op en dient als een katalysator van je eigen ontwikkeling. Als je er op aanhaakt zul je merken dat ontwikkeling moeitelozer gaat.
 • Je aandacht richt zich steeds weer op daar waar je wilt zijn.
 • Waardering voor alle stappen die je zet. Juist je ogenschijnlijk kleine stappen.

JOUW INVESTERING

Totaal € 97 voor:

 • 9 online live bijeenkomsten via Zoom van +/- 1,5 uur
 • Opname voor wanneer je er niet live bij kunt zijn
 • Op de groep afgestemde verdiepende rituelen, reflectie vragen, meditaties, oefeningen & visualisaties
 • BONUS wanneer je je vóór 11 februari aanmeldt ontvang je een SoulCharge Single Card reading t.w.v. €22,-
 • Voor deze pilot editie heb ik de prijs bewust laag gehouden. Om je de gelegenheid te bieden om te ervaren hoe het is om samen & in een ritme je eigen pad te lopen. De waarde van de meer dan 13 uur live begeleiding is natuurlijk vele malen hoger.

DETAILS

 • 9 Live Zoom bijeenkomsten van 19:00 tot 20:00 uur (29/2  | 27/3 | 2/5 | 29/5 | 28/6 | 26/9 | 30/10 | 28/11 + 1 bijeenkomst naar behoefte)
 • Wisselende dagen zodat je er altijd een keer live bij kunt zijn. Liefst allemaal natuurlijk. Leuker & dan weet je zeker dat je het doet.
 • In de zomer maanden ontvang je twee keer een e-mail met reflectievragen & een oefening
 • Kun je niet live bij de bijeenkomst zijn dan ontvang je de replay die tot de volgende bijeenkomst beschikbaar blijft 
 • Iedere bijeenkomst is een mix van op de groep afgestemde verdiepende reflectie vragen, rituelen, oefeningen of visualisaties
 • Op basis van een maandthema & de energie van het seizoen

Beweging vanuit zijn. Daar geloof ik in. Dat is in deze maatschappij van doen best een uitdaging.

Vanuit mijn natuurlijke talent van zijn, zet ik mijn uiteenlopende expertise, eigen lessen en ervaring in. Zo creëren we samen, in afstemming de juiste flow om te ontwikkelen en groeien.

In deze MAGIC 2024 container is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Zo is er voldoende ruimte & aandacht voor iedereen. 

Mijn verlangen is om iedereen die voelt: ja, ik wil dit. Ik ga me hier aan committeren te verwelkomen. Dan creëren we samen een mooi groepsveld. Of je nu live bij de check-in momenten bent of niet. 

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een bijeenkomst er uit?

Iedere bijeenkomst heeft een seizoensthema. Geïnspireerd op de seizoensindeling van Jaap Voigt, dichtbij onze natuurlijke cyclus. 

We starten met een landings meditatie of oefening, waarbij je je dag rustig achter kunt laten zodat je helemaal in het hier en nu kunt zijn.

Er zal een korte deelronde met de live deelnemers zijn waarin je kunt delen (als je dat wilt) waar je staat en eventuele vragen die je hebt.

De rest van de bijeenkomst zal worden gebruikt voor zelfreflectie met behulp van vragen, een (schrijf) oefening of meditatie. Afgestemd op de groep, de energie en eventuele vragen die voor iedereen in de groep relevant zijn. Voor de deelnemers die live aanwezig zijn trek ik een persoonlijke kaart (als je wilt).

Voor iedere bijeenkomst ontvang je een mail met wat suggesties om de bijeenkomst voor te bereiden. Zoals bijv. je aantekeningen van de heilige nachten terug lezen (als je die hebt gedaan) of je intenties of thema's voor 2024 er bij te pakken.

Dit kun je doen voor jezelf maar is zeker geen noodzaak. Je kunt ook 'gewoon' open aanschuiven bij de bijeenkomst of de opname terugkijken. Vertrouw er maar op dat het precies is wat jij nodig hebt op dat moment.

Komen er individuele thema's naar boven die 1:1 aandacht of verdieping vragen? Dan zal ik dat aangeven. Je kunt daarvoor altijd een extra 1:1 sessie bijboeken tegen gereduceerd tarief. All informatie daarover ontvang je in de 1e sessie.

Hoeveel tijd kost het me?

De bijeenkomsten zijn steeds ongeveer 1,5 uur per keer. Op zichzelf zijn ze al heel waardevol & zetten ze je bewust & onbewust in beweging. Ook als je er daarnaast geen extra tijd aan besteed.

Besteed je daarnaast nog wat extra tijd aan je groei (en dat bepaal je dus helemaal zelf) dan kan het zijn dat je groei net wat sneller gaat. 

In de 1e bijeenkomst zullen we daar ook nog wat extra aandacht aan besteden.

Ik wil wel maar heb er nu geen tijd voor...

Deze kwam veel terug in de gesprekken die ik voerde met deelnemers. Als jij hem ook herkend, zou het dan kunnen zijn dat je het lastig vindt om tijd & ruimte voor jezelf te nemen? Voor wat echt belangrijk is voor jou? Misschien ben je eerder geneigd om er voor de ander te zijn?

Want heel eerlijk, wat is nu, 1,5 uur per maand & 13,5 uur per jaar? De gemiddelde schermtijd op een mobiel of tablet onder volwassenen in Nederland is bijvoorbeeld 5,5 uur per dag! Gemiddeld hè.

Misschien ben je geen scroller en kijk je liever Netflix of TV. En alles is oké. Jij doet jij. Ik bedoel alleen maar te zeggen: vaak is het geen kwestie van tijd maar van prioriteit. En van het jezelf gunnen. 

Waar sta jij & jouw groei op je prioriteitenlijstje?

En misschien doe je al wel heel veel andere dingen voor jezelf en je groei. En is het nu gewoon niet de juiste tijd om in te stappen. All good. Jij weet wat klopt voor jou.

Wat nu als het toch niets voor mij is?

In MAGIC 2024 breng ik mijn zijn, ervaring, kennis & talent samen om jou in groepsverband te begeleiden op je eigen unieke pad.

Daarbij put ik uit vele beroepsopleidingen, persoonlijke ontwikkelingstrajecten en mijn ervaring in de prakijk & het leven.

In mijn begeleiding laat ik me inspireren door de kracht van de natuur, oude wijsheid, de psychologie van Carl Jung, de vragen van Byron Katie, Energiewerk, Human Design, Systemisch werk, TA, NLP, ACT, Mindfulness, Yoga & vele andere methodieken en stromingen. Daaruit haal ik precies wat nodig is, afgestemd op de groep. 

Cliënten en deelnemers waarderen me om het creëren van een veilige bedding & een open & liefdevolle sfeer. 

Natuurlijk kan het zijn dat mijn manier van werken of het werken in een groep totaal niet bij je past. Als dat zo is, neem dan binnen 1 week na de 1e bijeenkomst contact met me op. Kijken we naar een passende oplossing voor jou. Komen we er niet uit, dan krijg je het bedrag minus administatiekosten a €25 euro teruggestort. 

Ik hou niet zo van groepen, kan het ook individueel?

Dit is een veelgehoord argument. En ik snap je. De meeste mensen vinden het spannend in een groep. En tegelijkertijd is mijn ervaring dat samen met anderen een geheel nieuwe dimensie aanboort. 

De groepsenergie tilt je op en dient als een katalysator van je eigen ontwikkeling. Als je er op aanhaakt zul je merken dat ontwikkeling moeitelozer gaat. Je makkelijker over de onontkoombare hobbels op je pad beweegt. 

Wat mensen in mij waarderen is dat ik altijd zorgdraag voor een veilige & open omgeving. En ook begrens waar nodig voor het belang van de groep.

En misschien is het gewoon niet voor jou. Stuur me dan even een berichtje voor de mogelijkheden voor een 1:1 traject of boek direct een SoulCheck in. Kijk ik met liefde met je mee.

Kan ik per maand meedoen?

De kracht van dit programma is samen & ritme. Juist in deze gekke, verwarrende & chaotische tijd is het fijn om een vast ankerpunt te hebben.

Mede daarom heb ik de prijs van deze eerste editie bewust laag gehouden.

En als je er eens een keer / maand niet bij kunt zijn (want het leven...) dan kun je altijd de opname terugkijken. Of gewoon een keer overslaan. 

Kan ik in termijnen betalen?

Voor deze eerste editie heb ik bewust de prijs laag gehouden. De werkelijke waarde van 13,5 uur live begeleiding ligt natuurlijk vele malen hoger. De betaling is in één keer. 

Mocht dit voor jou niet haalbaar zijn. Stuur me dan even een berichtje. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Komen we vast uit. 

Twijfel je? Of wil je liever 1:1 aan de slag met je intenties & inzichten?