• Holistische aanpak
  • NOBCO gecertificeerd

Beluister hieronder de oefening die ik voor jou heb opgenomen

De kracht van ritme & samen

Met deze oefening heb je een manier in handen om onprettige gevoelens - die we als mens allemaal kennen - te transformeren met een helende aanwezigheid. Dat is fijn & kan je al een stuk op weg helpen naar een lichter hart.

Tegelijkertijd weet ik uit ervaring dat in de dagelijkse beslommeringen zo’n oefening vaak weer op de achtergrond raakt. En herhaling is key om van zelfcompassie een gewoonte te maken. Het kan prettig zijn om regelmaat & een stok achter de deur in te bouwen voor jezelf. Als je serieus met (zelf) compassie aan de slag wilt.

In November start de SoulCharge Compassie Cirkel. Als aanvrager van mijn favoriet kun je nu de hele maand november meedoen met €20 korting wanneer je je ticket uiterlijk 16 oktober boekt. Je betaalt dan €30 ipv de normale prijs van €50 per maand. Dat is maar €6 per keer. We starten 1 november. Je kunt iedere maand opnieuw kiezen of je verder wilt.

Je deelname boek je eenvoudig hier. Gebruik de kortingscode FAV (geldig t/m 16 oktober) en je korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagentje.