• Holistische aanpak
  • Kortdurende trajecten
  • NOBCO geaccrediteerd

Als lid van het Feller Licht netwerk geef ik regelmatig workshops, masterclasses & inspiratie sessies. Online & omdat het weer kan ook steeds vaker offline.

Feller Licht is een initiatief van Josje Feller. Een platform met als doel kennis met elkaar te delen vanuit het Pay it forward principe. Oftewel: de meeste van onze activiteiten zijn kosteloos. We vragen in plaats van geld, jou om deze stroming dóór te geven (paying it forward).

Houd voor de meest recente data deze pagina in de gaten. Of meld je aan voor de SoulCharge inspiratie mail.

Gratis Feller Licht workshop "De kracht van de natuur"

Nieuwe data in oktober volgen... Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven.

De nazomer is gestart. We gaan terug naar school, terug aan het werk. De natuur vertoont de eerste tekenen van de aanstaande herfst. Een late oogst, een toegift van overvloed. Een mooie tijd om ook zelf de transitie in te zetten van buiten naar binnen. Om te oogsten wat we hebben gezaaid. Is het rijk, is het mager? En kun je daar met compassie naar kijken?

En ook tijd om te voelen wat er getransformeerd mag worden. Wat niet meer in deze vorm dient. Als de blaadjes van de bomen.

Met een krachtige visualisatie oefening keer je in deze workshop naar binnen. Op zoek naar je eigen antwoorden. Met een ritueel neem je afscheid van wat je niet meer dient.

Ter ondersteuning gebruiken we mijn favoriete krachtpatsers uit de natuur: essentiële oliën.

Geef je je uiterlijk 3 werkdagen voor de workshop op en woon je in Nederland? Dan stuur ik je de oliën toe tegen een bijdrage in de verzendkosten. Sluit je later aan of woon je niet in Nederland? Geen probleem. De oefeningen zijn ook effectief zonder de oliën.

Aanmelden kan onderaan de pagina. 

Ik ontmoet je graag!


Gratis inspiratie sessie: De kracht van kwetsbaarheid

Vrijdag 9 en vrijdag 16 september 10:00-11:30 uur onlive via Zoom

Hoe spannend en eng ook, jezelf kwetsbaar opstellen brengt verbinding, herkenning en saamhorigheid. En wat voor een mooi geschenk is dat!

In deze kennismaking sessie delen Ellen en ik wat het ons gebracht heeft om onszelf volledig te laten zien. Om te delen wat ons echt bezighoudt, onze angsten en kwetsbaarheden. Hoe je over de berg van schaamte en afwijzing heen kunt stappen en moedige stappen kunt zetten om je open te stellen.

En hoe jouw kwetsbaar zijn anderen misschien wel helpt in hun helingsproces.

“You never know what part of your story, will be part of someone else’s healing” – Jennifer Williamson

Ook delen we een praktische oefening die ons geholpen heeft en jou kan helpen je kwetsbaarheid als kracht in te zetten. Aanmelden voor deze gratis sessie kan via Ellen.

One Day Retreat 'Van kwetsbaarheid naar kracht'

Op vrijdag 30 september 2022 organiseren Ellen Geschiere en ik samen het One Day Retreat "Van kwetsbaarheid naar kracht". In een veilige setting op een prachtige locatie in de natuur en met een kleine groep vrouwen gaan we onderzoeken wat jou weerhoudt om je helemaal open te durven stellen.  En je ontdekt wat je wint als je dit wèl gaat doen. Welke kracht er dan vrijkomt!

Heb je interesse en wil je meer weten? Lees hier meer. Of volg me op social media:

Meld je hieronder aan voor inspiratie & workshops

Aangemeld & geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan even je spam & junk folders, vaak komt de bevestiging daar terecht!