• Holistische aanpak
  • NOBCO gecertificeerd

Gebruik de krachtige zomerenergie voor jouw persoonlijke groei

De zomer is een periode van groei, overvloed, passie, doen, naar buiten gericht, genieten en wilskracht. De kracht van licht is in de zomer het sterkst. Door de lange dagen en de korte nachten kan de natuur volop groeien en bloeien. Ook jij kunt die kracht inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Weet je wat er in jou wil groeien en bloeien? Luister je naar je zielsverlangens, naar wat je echt wilt? De energie van de zomer kan je helpen om jouw persoonlijke groei te stimuleren, je zielsverlangens duidelijk te krijgen en stappen te zetten om deze waar te maken. 

Voel jij dat het tijd is om jouw verlangens helder te krijgen en er mee aan de slag te gaan?  Wil je de kracht van de zomer energie gebruiken om nu eindelijk te gaan doen waar je zo naar verlangt? Dan is het SoulCharge zomer groeitraject echt iets voor jou. 

Hoe?

In 3 online of offline 1:1 sessies van 1,5 uur ga je jouw (ziels)verlangens onderzoeken, in beeld brengen & omzetten in actie. Door middel van Humagination (een diepgaande vorm van geleide visualisatie) maak je contact met jouw onderbewuste waar al jouw eigen wijsheid ligt opgeslagen. Met verschillende oefeningen ga je jouw ervaring vormgeven in de buitenwereld. Zodat je helder krijgt wat je wilt en hoe je nog deze (na)zomer stappen kunt zetten richting jouw zielsverlangen.

Jouw investering

Tot 21 september boek je dit nieuwe korte traject voor een speciale zomerprijs van €197,- incl. btw (waarde van de losse sessies is €397,-).

Boek nu jouw gratis & vrijblijvende kennismaking om te kijken wat het traject voor jou kan betekenen.