• Holistische aanpak
  • Kortdurende trajecten
  • NOBCO geaccrediteerd

SoulCharge Reiki

Reiki is een van oorsprong Japanse methode om energie door te geven middels de handen. Het werkt helend op alle niveau’s (lichamelijk, geestlijk, spiritueel) en is een manier om met stress om te gaan en het leven te verdiepen. Ook kan Reiki toegepast worden om fysieke klachten om te buigen naar een beter algemeen welzijn en functioneren.

Bij een Reiki behandeling lig je aangekleed op een behandeltafel. Door middel van zachte aanraking (handoplegging) op vastgestelde plekken van het lichaam wordt de Reiki energie (universele levensenergie) doorgeven.  Reiki zet jouw zelf-helend vermogen in beweging en werkt precies daar waar nodig.

Afhankelijk van waar je aan wilt werken geef ik je na de behandeling een vervolg behandeladvies. Het is vaak fijn om in het begin een aantal behandelingen dicht op elkaar te doen. Daarna kun je als onderhoud wat langer tussen de behandelingen houden. Daarbij gaat het er om waar jij je goed bij voelt.

Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen terwijl je ontspannen zit of ligt in je eigen huis of op je werk als decharge. Op een afgesproken tijdstip stem ik dan op jou af en stuur je de energie. Waarom Reiki op afstand kan werken heeft alles te maken met dat wij als mens tijd en ruimte ervaren maar dat deze dimensies op een ander niveau niet bestaan. Moeilijk te omvatten met ons denken maar niet per sé zweverig. Een wetenschapper als Einstein had daar al zo zijn ideeën over….

Als erkend Reiki Practitioner ben ik getraind en ingewijd door Sunny Nederlof & Bas Buis en beoefen ik Reiki volgens het Usui Shiki Ryoho systeem. Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie Reiki Ryoho

"Each and every being has an innate ability to heal as a gift from the gods."

- Mikao Usui - Founder of Usui Reiki Ryoho

Reiki

SoulCharge Reiki Full experience

De behandeling vind plaats in de praktijk op Ijburg en duurt ongeveer een uur. Er is ook een mogelijkheid voor Reiki op afstand. Een reiki sessie van een uur kost 65 euro inclusief btw.

Boek je aan het einde van je 1e sessie direct 4 vervolgsessies dan betaal je tijdelijk slechts 299 euro inclusief btw voor 5 sessies.

SoulCharge Reiki Distance

Reiki op afstand ontvangen terwijl je ontspannen zit of ligt in je eigen huis of op je werk? Op een afgesproken tijdstip stem ik op jou af en stuur je universele levensenergie. Het tarief van een Reiki sessie op afstand van 20 minuten is 25 euro inclusief BTW.

Boek je aan het einde van je 1e sessie direct 4 vervolg sessies dan betaal je tijdelijk slechts 115 euro inclusief btw voor 5 sessies.