SoulCharge 1:1 coaching

In een intake kijken we samen naar jouw probleem of vraag, wat je wilt en wat er voor jou nodig is om daar te komen. Jij bent immers de expert in jou. Ik begeleid je om weer toegang te krijgen tot jouw volle potentieel. En het ook blijvend in te zetten.

Mijn aanpak is integratief. Geen 'one size fits all' of magische methode. Aards & spiritueel. Voelen & denken. Zijn & doen. 

Daarbij put ik - naast een post-HBO/WO beroepsopleiding coaching & counseling &  rijke levenservaring - uit 20+ jaar bedrijfsleven, persoonlijk leiderschap programma's en energiewerk. In de begeleiding werk ik volgens het integratieve gedachtegoed en laat me o.a. inspireren door de natuur, Carl Jung, Byron Katie, systemisch werk, TA, NLP, ACT, Mindfulness, Yoga & vele andere methodieken en stromingen. Om je steeds de beste ondersteuning te bieden school ik me continue bij in de nieuwste inzichten. Daarnaast houd ik mezelf scherp als lid van de Nederlandse orde voor beroepscoaches en diverse intervisie & supervisie vormen.

Integratieve coaching is zowel praktisch als diepgaand. We kijken waar je nu staat, waar je precies tegenaan loopt en hoe je het anders wilt. Een aanpak op maat met aandacht voor jouw persoonlijke beleving. Je onderzoekt je emoties, gevoelens, gedachtes en ervaringen - in het hier en nu. Je pakt de symptomen & de oorzaak van je vastlopen aan. En je gaat je inzichten in je dagelijks leven integreren voor blijvende verandering. Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen. De antwoorden en oplossingen bevinden zich namelijk al in jou. Ik help je om blokkades uit de weg te ruimen om weer toegang te krijgen tot jouw eigen wijsheid & volle potentieel. Zodat jij je weer kunt voelen zoals je wilt en doen wat je wilt.

Wat cliënten in mij als begeleider waarderen is mijn warme uitstraling, professionaliteit, rust, geduld & betrokkenheid.

Een traject op maat

Waarom een traject? Verandering is een proces. Niet langer helpende patronen & overtuigingen hebben jaren kunnen inslijten. Duurzame verandering vergt tijd & commitment. There is no quick fix. Ook al wordt deze boodschap wel veel verkocht. Maar zeg nu eerlijk dan zou iedereen dit al lang gedaan hebben, toch? En het hoeft ook geen ellenlang traject te zijn. ​Mijn ervaring is dat je het met een traject ook echt aangaat. Je hebt een afspraak, een soul commitment gemaakt. No excuses. No escapes. Je wilt het nu echt. Je doet het nu echt. Op jouw manier & tempo.

Wat als ik meer sessies nodig heb?

Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Wat kun je van mij verwachten?

Wat kun je van jezelf verwachten?

Kan ik gespreid betalen?

Ik wil wel maar heb op dit moment onvoldoende financiële middelen

Kan ik vergoeding krijgen?