• Holistische aanpak
  • NOBCO gecertificeerd

SoulCharge Coaching & Counseling

Mijn aanpak is integratief. Geen 'one size fits all' of magische methode. Aards & spiritueel. Voelen & denken. Zijn & doen. 

In een intake kijken we samen naar jouw probleem of vraag, wat je wilt en wat er voor jou nodig is om daar te komen. Jij bent immers de expert in jou. Ik begeleid je om weer toegang te krijgen tot jouw volle potentieel. En het ook in te zetten.

Daarbij put ik uit 20+ jaar bedrijfsleven, 15+ jaar reiki, diverse persoonlijk leiderschap trajecten, rijke levenservaring en een post-HBO/WO opleiding coaching & counseling. In de begeleiding werk ik volgens het integratieve gedachtegoed en laat me o.a. inspireren door de natuur, Carl Jung, Byron Katie, systemisch werk, TA, NLP, Mindfulness, Yoga & vele andere stromingen. Om jou de beste ondersteuning mogelijk te bieden school ik me steeds bij in de laatste verander inzichten & houd ik mezelf scherp als lid van de Nederlandse orde voor beroepscoaches.

"To heal from the inside out is the key" - Wynonna Judd

Integratieve coaching is zowel praktisch als diepgaand. We kijken waar je nu staat, waar je precies tegenaan loopt en hoe je het anders wilt. Een aanpak op maat met aandacht voor jouw persoonlijke beleving. Je onderzoekt je emoties, gevoelens, gedachtes en ervaringen - in het hier en nu. Je pakt de symptomen & de oorzaak van je vastlopen aan. En je gaat je inzichten in je dagelijks leven integreren voor blijvende verandering. Ik ga je niet vertellen wat je precies moet doen. De antwoorden en oplossingen bevinden zich namelijk al in jou. Ik help je om blokkades uit de weg te ruimen om weer toegang te krijgen tot jouw volle potentieel. Zodat jij je weer kunt voelen zoals je wilt en doen wat je wilt.

Wat cliënten in mij waarderen is mijn professionaliteit, rust, geduld, empathie, betrokkenheid & integriteit. 

SoulCharge Coaching Custom

Een traject op maat. In de intake kijken we samen naar jouw vraag en bepalen wat er nodig is om je doel te behalen. Een gemiddeld traject bestaat uit 4-8 sessies. Je betaalt per sessie en we kijken steeds wat er nodig is om je doel te behalen.

Weten of coaching met mij iets voor jou is? Plan direct gratis & vrijblijvend jouw kennismakingsgesprek.

Meer weten over mijn aanpak? Check hier voor meer informatie over integratieve coaching & counseling.

SoulCharge Coaching Intensive

In dit 3 maanden durende intensieve traject op maat ga je voor diepe verandering met ondersteuning van Reiki & Plant Power. In 8 coach gesprekken ga je aan de slag met jouw thema en je doel. Je pakt je belemmerende overtuigingen bij de wortel aan en transformeert ze. Bij dit proces wordt je liefdevol ondersteund door reiki en de kracht van essentiële oliën.

Weten of dit traject iets voor jou is? Plan direct gratis & vrijblijvend jouw kennismakingsgesprek.