• Integrale aanpak
  • NOBCO geaccrediteerd

Ervaringen van klanten

"Nathalie heeft mij in acht sessies enorm geholpen bij het vinden van balans, rust, het in mijn eigen kracht staan en bij het verwerken van het verdriet dat ik sinds mijn jeugd meedroeg. Door fijne, verhelderende gesprekken en het naar binnen keren d.m.v. geleide innerlijke kind meditaties behaalde ik mijn doelen. Ik voel mijzelf na het traject veel prettiger, lichter, ik kan mijn grenzen beter aangeven en communiceer goed over mijn gevoelens. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit traject heb gedaan, het is de beste investering in jezelf."

Charlotte, 31 jaar, PR manager

"Ik kende Nathalie via de school van mijn kinderen. Ze was altijd al een geïnteresseerd persoon. Ze heeft mij een half jaar begeleidt waarin ze mij met diverse coaching technieken heeft laten inzien hoe ik mij persoonlijk verder kan ontwikkelen. Van visualisaties voor het oproepen van bepaalde gevoelens en die om te zetten in positieve gevoelens, tot het creëren van ijkpunten die een steun zijn bij lastige situaties. De denkbeeldige boswandelingen tijdens de sessies hebben mij meerdere paden laten inzien. Het traject met Nathalie heeft me geholpen mijn eigen levensverhaal en keuzes beter te kunnen inzien, en accepteren. Daarbij heb ik meer zelfvertrouwen in mijzelf in relatie tot de omgeving."

Annieck, 47 jaar, bewegingsexpert

"Ik heb bij Nathalie een coachingstraject doorlopen waarbij ze mij uitzonderlijk goed begeleid heeft. Met heel veel daadkracht, geduld en empathie en met verrassend positief resultaat (want ik was best sceptisch toen ik begon...). Nathalie loopt als het ware met je mee en begeleid/stuurt/ondersteunt waar nodig. Doordat ik daardoor zelf nieuwe inzichten verwierf, in plaats van dat Nathalie (zoals ik eerder weleens in een dergelijk traject heb ervaren) iets oplegde, of mij ‘wijsmaakte’, konden de veranderingen echt integreren en blijvend resultaat bewerkstelligen. Ik ben oprecht een ander mens en ik ben Nathalie daar enorm dankbaar voor. Voor mij bood het traject het perfecte evenwicht tussen rust en actie, volgen en leiden, aandacht voor gevoel/ het onbenoembare en praktische tips. Ik wens dat iedereen toe!

Marlies, 44 jaar, kunstenaar

"Ik vond het een fijne ervaring. Mooie en rustige omgeving en heel ontspannen. Jouw kracht is dat je mensen ook gelijk op hun gemak stelt, dat is heel fijn. Ik vond jouw uitleg duidelijk en prettig. Reiki was een nieuwe ervaring voor me, maar ik kon me er goed aan overgeven. Ik vond het bijzonder dat ik vooral in mijn bekken en billen voelde dat daar wat gebeurde, grappige vonkjes/elektrische schokjes in mijn billen. Die hebben ook het meest te verduren met mijn hardloopleven, vermoed ik. Ik voelde me gisteren prima, energiek en heb als een blok geslapen de afgelopen 2 nachten."

Stijntje, 47 jaar, personal trainer

Wil je weten of een SoulCharge traject ook iets voor jou is?

Direct een afspraak maken?